„Vyměň zápřah za zážitky“ Značka Amundsen se i letos vrací s populární limitovanou edicí. Hravou etiketu s motivy ikonických psů husky na letních radovánkách navrhla umělá inteligence.

21. Květen 2024

[shared_counts]

Praha, 21. května 2024 – Ani letos nebudou známí psi husky na suchu. Po úspěchu z minulého roku se totiž značka Amundsen vrací s oblíbenou letní limitovanou edicí, ve které své ikonické psy vysílá na pláž vstříc letním dobrodružstvím. Etiketu Amundsen Summer Edition navrhla umělá inteligence, je plná barev a nese v sobě návod na nezapomenutelné léto. Čím se letošní limitovaná edice liší od té minulé a proč se vrací i letos?

„K létu neodmyslitelně patří i naše populární limitovaná edice Amundsen. Zatímco minulý rok jsme se soustředili na pohodové léto, letos spotřebitele skrze nový slogan vyzýváme ke sběru nezapomenutelných zážitků. Unikátní hravá etiketa naší letní limitky sklidila v minulém roce mnoho pozitivních ohlasů, rozhodli jsme se k ní proto vrátit i letos. Etiketu pro nás před rokem navrhla umělá inteligence a my se tak stali jednou z prvních tuzemských společností, která se rozhodla využít potenciál AI naplno. Návrh s vysláním Amundsenských husky na pláž nám přišel odvážný, ale zapojili jsme svůj 6. smysl, který se naštěstí nespletl a limitovaná edice se mezi zákazníky rychle stala hitem. Udělalo nám to velkou radost a těší nás, že jsme mohli pro naše spotřebitele připravit prémiovou křišťálově čistou a 6x destilovanou Amundsen vodku i na toto léto,“ říká Soňa Horváthová, Senior Brand Manager ve společnosti STOCK Plzeň-Božkov.

Limitovaná edice Amundsen Summer Edition bude v České republice k dostání v lahvích o objemu 0,5l a k prodeji bude od května.

O společnosti STOCK Plzeň-Božkov

Společnost STOCK Plzeň-Božkov, jenž patří do StockSpirits Group, je jedničkou na českém trhu, která svým zákazníkům přináší tradiční a oblíbené značky lihovin již více než 100 let. S portfoliem čítajícím více než 120 značek je lídrem na trhu. Prodává populární výrobky značky Božkov, Fernet Stock a oblíbené vodky Amundsen a Pražská vodka. Dále distribuuje úspěšné značky jako importovaný rum Don Papa, Captain Morgan, nejsilnější značku skotské whisky na světě Johnnie Walker, oblíbený krémový likér Baileys, nejprodávanější bourbon Jim Beam, a nově také koňak Remy Cointreau, brandy Remy, Metaxa a mnohé další. Do jeho portfolia patří také ovocné a bylinné likéry Bartida Original, distribuční značka kubánského rumu Legendario nebo panamského rumu Abuelo. Od roku 2021 STOCK Plzeň – Božkov distribuuje i všechny prémiové značky společnosti Diageo a luxusního portfolia „Reserve“, mezi nimiž je rum Zacapa, gin Tanqueray nebo bourbon Bulleit. Od roku 2022 nabízí i prémiové portfolio nealkoholických nápojů Fentimans. Více na www.stock.cz.

© 2024 newsroom.cz