VIDEO: Suki Waterhouse si ve fantasy klipu „Model, Actress, Whatever“ hraje na herečku

12. Září 2024

[shared_counts]

Pátek třináctého tu máme co nevidět a s ním i vydání alba „Memoir of a Sparklemuffin“. Suki Waterhouse z očekávané desky představila už pět singlů: „Blackout Drunk“, „My Fun“, „Faded“, „Supersad“ a „OMG“.

Nyní přichází s poslední ochutnávkou nazvanou „Model, Actress, Whatever“. Modelka, herečka, cokoliv si dala i tentokrát na písničce velice záležet. Ponuré tóny doprovází její zasněný vokál, který doplňují smyčce. Skladba tak ve své podstatě připomíná jednu z osmdesátkových balad. Navíc to vypadá, že Taylor Swift pomalu roste velká konkurence.

To, že si anglická hudebnice odskočila na „The Eras Tour“, aby Taylořiným fanouškům ukrátila čas před vystoupením hlavní hvězdy večera, Suki určitě splnilo sen a také ji přestavilo novým potenciálním příznivcům.

Ještě než zpěvačka zveřejnila aktuální videoklip, dráždila s momentkami z jeho natáčení na sociálních sítích. V klipu představuje herečku na filmovém place fantasy videa, kde na ni režisér křičí, protože její výkon není dokonalý. Režie se zhostil Tyler Falbo, který si k natáčení přizval třeba i československou zpěvačku Karin Ann, která se nedávno blýskla debutovým albem „through the telescope“.

8/10

© 2024 newsroom.cz