Úklid po hokejových fanoušcích mistrovství světa proběhl v Praze hladce Pražské služby a.s.

27. Květen 2024

[shared_counts]

Aktuality Úklid po hokejových fanoušcích mistrovství světa proběhl v Praze hladce

Úklid po hokejových fanoušcích mistrovství světa proběhl v Praze hladce

28. 5. 2024 | Aktuality

Alexandr Komarnický

Děkujeme všem skvělým domácím fanouškům, kteří kolem pražské O2 areny vyhazovali odpadky do košů a poctivě třídili. Zároveň děkujeme i našim úžasným kolegyním a kolegům v terénu. Těší nás, že jsme se během hokejového mistrovství světa mohli stát klíčovým spoluhráčem v rámci úklidu a svozu odpadu. Velmi si této důvěry vážíme. Během šampionátu jsme od vysočanské haly odvezli cca 30 velkoobjemových kontejnerů (à 10 m3) a cca 156 velkých popelnic (à 1 100 litrů) plných odpadků. O pořádek se tu denně staralo dohromady cca 30 lidí a strojů v rámci úklidu „vnitřního“ perimetru, FAN zóny i „vnějšího“ perimetru. Kolem O2 areny probíhalo z našeho pohledu po celou dobu konání mistrovství světa vše naprosto bez problémů.

Na Staroměstském náměstí v Praze jsme uklízeli v noci z neděle na pondělí a v pondělí ráno po fanoušcích také. Po dohodě s kolegy z TSK jsme optimalizovali kapacity a operativně doplnili potřebné síly přesunem z okolních lokalit. Podobně tomu bylo i v noci z pondělí na úterý a v úterý ráno. To jsme počítali s nasazením zhruba desítky pracovníků a dvou strojů. Nicméně znovu jsme se přizpůsobili aktuální situaci, v závislosti na jejím vývoji a skutečných potřebách. Z centra pražských oslav jsme za oba dny odvezli cca 6,5 tun odpadků.

Další aktuality

Infokontejner

Občasník Pražských služeb

V časopise Infokontejner naleznete informace o novinkách, našich službách, zaměstnancích i pilotních projektech a nových technologiích

S čím potřebujete pomoci?

Zdroj: psas.cz

© 2024 newsroom.cz