Tyler, The Creator se vrací s novou limitovanou kolekcí Chuck 70 by GOLF le FLEUR* ve čtyřech zářivých barvách

21. Květen 2024

[shared_counts]

Čtyři barevné varianty Chuck 70, které si hrají s maskáčovým vzorem, tvoří novou kolekci z dílny talentovaného umělce známého pod jménem Tyler, The Creator. Už v minulosti několikrát navrhl pro Converse modely ve spojení se svou již ikonickou značkou Golf Le Fleur, které se okamžitě staly hitem. Jeho cit pro hravost a lehkost se propisuje i do této jarní čtveřice. Tyler miluje barvy, vzory a kouzlo retro detailů. To vše si na nových Chuck 70 můžete užít.

Limitovaná edice nízkých tenisek je vyrobena z plátna s celoplošným kamuflážním potiskem fleur. Nepřehlédnutelný vzor je kombinací motivů ve více barvách s grafickým potiskem GOLF le FLEUR* Bell Boy na podrážce. Další detail, který potěší, je stélka s logem Converse x GOLF le FLEUR*.

Všechny modely Converse x GOLF le FLEUR* Camo Chuck 70 lze momentálně zakoupit na českém eshopu www.converse.cz.

Sledujte novinky Converse také naFACEBOOKU aINSTAGRAMU.

O CONVERSE:

V některých ohledech nás znáš. Converse vyrábí Chuck Taylor All Star a One Star tenisky už po více než jedno století a nyní pracuje na vytvoření nové streetové klasiky. To, co nosíš je inspirováno sportem, ulicí a kulturou, Converse to sleduje a redefinuje s tebou. Když obouváš Converse, vytváříš autentický pouliční styl, a to jednoduše tím, že jsi sám sebou. Nezáleží na tom, zda má Chucky na sobě sedmdesátiletá basketbalová legenda na obrázku v knize, nebo jsou k vidění na tobě na ulici, Chucky byly vždy “na pohodu” …protože je nosíš právě ty. Nevíme, jakou cestou se vydáš, ale jedno je jisté, že Converse vezmeš na tu cestu s sebou.

© 2024 newsroom.cz