Stuart Jordan ze Savills obdržel evropské ocenění CEEQA “Profesionál roku v oblasti komerční nemovitostí”

20. Květen 2024

[shared_counts]

Stuart Jordan, generální ředitel Savills pro střední a východní Evropu, převzal v rámci udílení cen CEEQA Awards 2024 ocenění “Profesionál roku v oblasti komerčních nemovitostí” (Professional of the Year Award).

Letošní výjimečné projekty, společnosti a profesionálové v oboru nemovitostí ve střední a jihovýchodní Evropě (SEE) byli vyhlášeni před zaplněným publikem ve varšavském Wyscigi na galavečeru CEEQA 2024. Akce se zúčastnilo přibližně 600 hostů z řad nejvlivnějších společností tohoto odvětví.

Stuart Jordan, generální ředitel Savills pro střední a východní Evropu, říká: “Jsem potěšen, že jsem získal toto ocenění, což je nejen uznání pro mě osobně, ale i pro naše týmy Savills v celém regionu střední a východní Evropy.”

James Sparrow, generální ředitel společnosti Savills pro Velkou Británii a region EMEA, říká: “Jsme nadšeni, že Stuart Jordan a jeho kolegové v Savills ve střední a východní Evropě získali toto ocenění. Tento region je pro nás klíčovou oblastí pro expanzi, protože zde chceme posilovat a rozšiřovat služby pro naše klienty.”

CEEQA Awards jsou všeobecně uznávána jako nejdůvěryhodnější každoroční oborové ocenění obchodních úspěchů v oblasti investic do komerčních nemovitostí a developmentu, které oceňuje nejlepší budovy, společnosti a profesionály v oboru za rok v regionu střední a východní Evropy. Ocenění hodnotí porota složená z nejvyšších představitelů předních společností působících v tomto odvětví na trhu.

Stuart Jordan, generální ředitel pro střední a východní Evropu, je zkušený profesionál v oblasti investičních strategií a realizace investičních transakcí v oblasti komerčních nemovitostí v celé Evropě. V oboru komerčních nemovitostí působí od roku 2006. V roce 2017 se podílel na založení společnosti Savills v České republice a v loňském roce byl jmenován generálním ředitelem Savills pro střední a východní Evropu. Stuart v současné době zastřešuje pobočky Savills v České republice a Polsku a koordinuje aktivity se spolupracujícími pobočkami Savills v Rakousku, Maďarsku, Rumunsku a Srbsku.

O společnosti Savills:

Savills CZ s. r. o. je součástí globální společnosti Savills plc, která více než 160 let poskytuje poradenské služby v oblasti komerčních nemovitostí. Savills plc je zalistovaná na akciové burze London Stock Exchange a zaměstnává přes 40 000 profesionálů ve více než 70 státech.

Díky znalosti dat a trendů ze světových průzkumů jsme schopni našim klientům poskytnout poradenství jak na lokální, tak globální úrovni a uvést jejich přání do života prostřednictvím inovativních řešení šitých na míru. Ať už jste expandující firma nebo investor, který chce optimalizovat své portfolio, ke každému vašemu projektu přistupujeme individuálně a poskytujeme nejnovější poznatky a profesionální poradenství.

V České republice je společnost Savills aktivní od roku 2017. Přes 65 expertů její pražské kanceláře nabízí klientům odborné služby od investičního poradenství, oceňování, agendy pronájmů a správy nemovitostí přes konzultace v oblasti výstavby a plánování projektů až po průzkum trhu v sedmi hlavních sektorech: průmysl a logistika, kanceláře, maloobchod, volný čas, hotely, rezidenční bydlení a ubytování pro studenty.

Pro více informací o společnosti navštivte stránku savills.com. Novinky z české kanceláře Savills najdete na savills.cz, anebo lokálním LinkedIn profilu (@Savills Czech Republic).

© 2024 newsroom.cz