Společnost Zoe.ai navázala novou spolupráci s prodejcem parfémů a kosmetiky ELNINO.cz

15. Duben 2024

[shared_counts]

Společnost Zoe.ai navázala novou spolupráci s prodejcem parfémů a kosmetiky ELNINO.cz

15. dubna 2024 – Zoe.ai, technologický spin-off spadající pod společnost Lundegaard, zaměřený na zlepšování nákupních cest a uživatelské zkušenosti, nově spolupracuje s největším ryze českým prodejcem parfémů a kosmetiky s více než dvacetiletou tradicí ELNINO.cz. Tato spolupráce přináší uživatelům revoluční způsob, jak objevovat produkty přesně odpovídající jejich potřebám.

Zoe.ai již před půl rokem započala své partnerství s českým prodejcem parfémů a kosmetiky ELNINO.cz, na jejichž webu implementovala vlastní widgety pro hyper-personalizované doporučování. Uživatelé mají tak možnost objevit doporučení na míru od prvního okamžiku procházení webem. Tento inovativní přístup umožňuje zákazníkům efektivněji a přesněji vybírat z široké škály produktů, což vede ke zlepšení celkového uživatelského zážitku při nakupování parfémů a kosmetiky na webu. V blízké době je navíc v plánu také další rozšíření na polské a německé weby v rámci skupiny el nino.

Implementace Zoe.ai vykazuje výborné výsledky, kdy Click-Through Rate (CTR) na rekomendačních plochách vzrostl o 150 – 300 %, zatímco tržby generované z těchto ploch dosahují zvýšení mezi 180 – 400 % v závislosti na konkrétní rekomendační ploše. Vylepšení jsou důkazem mimořádného potenciálu, který Zoe.ai přináší nejen ELNINO.cz, ale i jeho zákazníkům.

“Máme velkou radost, že můžeme oznámit úspěchy naší spolupráce s ELNINO.cz. Integrace Zoe.ai widgetů na jejich platformu poskytuje zcela nový rozměr nákupního procesu, který je přizpůsoben potřebám každého jednotlivého zákazníka,” říká Michal Krňák, AI produktový manažer Zoe.ai. “V tuto chvíli se těšíme na další rozvoj naší spolupráce a na to, jak budeme moci i nadále pomáhat ELNINO.cz s posílením pozice na trhu,” dodává.

O Zoe.ai

Zoe.ai je autonomní spin-off společnosti Lundegaard. Zaměřují se na vývoj technologického nástroje, jenž dokáže sledovat a sbírat data o chování lidí na webových či mobilních stránkách. Výsledky zkoumají pomocí umělé inteligence. Na jejich základě pak dokáží dle požadavků klienta poskytnout soubor doporučení k optimalizaci byznysu.

O Lundegaard

Lundegaard je konzultačně-technologická společnost zaměřená na vývoj inovativních softwarových nástrojů. Od roku 1997 nabízí Lundegaard svým klientům komplexní služby, dnes souhrnně označované jako služby digitální transformace: obchodní poradenství, online marketing a koncepční design, vývoj portálů, aplikací a souvisejících digitálních služeb. Aktuálně pomáhají akcelerovat růst firem v Česku, na Slovensku i v sousedním Německu. Mezi jejich klienty patří například Heureka, ČSOB Pojišťovna, PXE, ALD Automotive, BNB Paribas, PPL, 2N telekomunikace a řada dalších.

© 2024 newsroom.cz