Palworld a Men of War II nově v GeForce NOW. Seznam titulů s DLSS 3 rozšiřuje Ghost of Tsushima: Director’s Cut

16. Květen 2024

[shared_counts]

GeForce NOW tento týden přivítá v knihovně populární multiplayerový titul Palworld od Pocketpair a historickou taktickou strategii Men of War II, nejnovější přírůstek slavné série od Fulqrum Publishing.

Palworldu přináší do cloudu otevřený svět, ve kterém hráči sbírají “Pals”, příšerky s unikátními schopnosti, které se dají využít při různých herních činnostech od stavby až po souboje. Hry jsou v GeForce NOW vždy aktualizované, takže hráčům nic nebrání hned po zapnutí naskočit do online světa.

Men of War II se odehrávají během 2. světové války a jde o zástupce žánru taktických RTS s důrazem na historickou věrnost a detaily.

Nově podporovaných her v knihovně služby je celkem 5 a jejich seznam je následovný:

  • Men of War II (Novinka, Steam, 15. 5.)
  • Die by the Blade (Novinka, Steam, 16. 5.)
  • Colony Survival (Steam)
  • Palworld (Steam)
  • Tomb Raider: Definitive Edition (Xbox, dostupné na PC Game Pass)

V nejvyšší úrovni GeForce NOW Ultimate si je hráči mohou vychutnat ve 4K aniž by potřebovali mít doma špičkový hardware.

Podrobnosti se dočtete v nejnovějším blogu “GFN Thursday”: https://blogs.nvidia.com/blog/geforce-now-thursday-men-of-war-ii/

Novinky s NVIDIA DLSS

Tento týden vychází také Ghost of Tsushima: Director’s Cut i s podporou NVIDIA DLSS 3, DLAA a Reflex. Mezi další novinky využívající technologie RTX patří také Die By The Blade, v tomto případě jde o DLSS 2.

Detaily přináší tento blog: https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/news/dlss-3-ghost-of-tsushima/

© 2024 newsroom.cz