Neodolatelný vloger! Nový dron DJI Neo je tady

08. Květen 2024

[shared_counts]

05.09.2024

Fanoušci dronů v napětí očekávají, s jakou výbavou přiletí avizovaná novinka známé značky DJI – dron DJI Neo. My už to víme a rádi se s vámi o všechny informace podělíme.

NEObyčejně lehký a kompaktní

Nový dron DJI Neo váží pouze 135 g! To je dosud nejnižší váha mezi všemi DJI drony. Navíc je neskutečně kompaktní a akrobatické kousky zvládne v exteriéru i interiéru s lehkostí. Můžete s ním bez problémů vzlétnout a přistát rovnou z dlaně a vytvořit působivé záběry bez použití dálkového ovladače stisknutím jednoho tlačítka.

NEOdtrhne od vás zrak

Umělá inteligence ví, jak vás udržet v centru každého záběru při jakékoliv aktivitě. Funkce SmartTracking a DirectionTrack zaostří na sledování objektu tak, abyste získali ty nejpoutavější záběry. Všechno se bude zkrátka točit okolo vás.

NEOmezené možnosti ovládání?

Téměř. Jedinečné záběry získáte z každého úhlu díky 6 inteligentním režimům funkce QuickShots (Dronie, Circle, Helix, Boomerang, Spotlight a Rocket). Novinka nezahálí ani v letových možnostech. Natáčet videa z ptačí perspektivy teď můžete i bez dálkového ovladače jen ze smartphonu pomocí aplikace DJI Fly a virtuálních joysticků s dosahem až 50 m. A co víc, DJI Neo můžete nově ovládat také hlasem. V případě spárování s DJI Goggles 3, RC Motion 3 nebo FPV Remote Controller 3 získáte dosah až 10 km a pohlcující let z pohledu první osoby (FPV).

NEOtřesitelná kvalita obrazu a zvuku

DJI Neo je připravený na vaši kreativitu. Videa dokáže natočit v rozlišení až 4K UHD. Záběry budou navíc plynulé a maximálně stabilní i za silného větru díky šikovné funkci stabilizace. Láká vás fotit z ptačí perspektivy? S 12Mpx snímačem získáte úchvatné a ostré fotografie s čistými detaily ve dne i v noci. Vlogery obzvlášť potěší schopnost eliminace zvuků vrtulek a bezdrátové nahrávání zvuku přes aplikaci DJI Fly, aby měly jejich záznamy bezchybný zvuk.

NEOpakovatelné zážitky s každým vzlétnutím

Nový dron DJI Neo je působivý zvenčí i zevnitř a rozhodně má co nabídnout nejen pokročilým „pilotům“, ale také úplným začátečníkům. V balení najdete všechno pro start kariéry vlogera. Kromě zmiňovaných kvalit nabízí velkorysé 22GB interní úložiště, „režírovat“ ve vzduchu vydrží až 18 minut a když je třeba, sám se vrátí domů (RTH). Baterii dobijete jednoduše přes adaptér typu USB-C. QuickTransfer vám nabídne bezdrátovou svobodu přenosu dat ze zařízení rovnou do apky, kde můžete svoje záznamy vylepšit přidáním Glamorous efektů či použitím různých šablon atd. Novinku DJI Neo si budete moci zakoupit také v rozšířené verzi s příslušenstvím DJI Fly More Combo.

UPOZORNĚNÍ: Vždy dodržujte místní zákony a předpisy a před letem se ujistěte, že má dron příslušné certifikace a oprávnění na létání ve vzdušném prostoru. Pokud chcete létat mimo vizuální viditelnost (BVLOS), ujistěte se, že je dron v dobrém stavu, uživatel je kvalifikovaný a let je v souladu s místními předpisy pro BVLOS.

© 2024 newsroom.cz