Nemocnice AGEL Český Těšín zve na Den zdraví. Chybět nebude ani rehabilitační poradna.

24. Květen 2024

[shared_counts]
  • Pracoviště Ambulance Oddělení Lékárna AGELInformace pro pacienty Informace pro ambulantní pacienty Informace o hospitalizaci Infomace pro návštěvy Informace pro osoby se zdravotním postižením Kodex práv pacientů Postup při podání stížnosti Videogalerie – SOS Reahbka Seznam zkratek a piktogramů používaných v Nemocnici Český Těšín a.s.Služby Canisterapie Muzikoterapie Sociální služba Nemocnice AGEL Český Těšín a.s. Ceník služeb Kurz Cvičení Autoaspekce Kurzy cvičení pro stabilizaci a mobilizaci páteře Kantýna, jídelna Virtuální prohlídky

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

O nemocniciNovinky a médiaNemocnice AGEL Český Těšín zve na Den zdraví. Chybět nebude ani rehabilitační poradna.

24.5.2024

Srdečně zveme širokou veřejnost na Den zdraví v Nemocnici AGEL Český Těšín, který se uskuteční v pátek 31. května od 14 do 17 hodin. Pro návštěvníky bude připravena celá řada stanovišť, kde si mohou zkontrolovat svůj zdravotní stav a nechat se bezplatně vyšetřit.

Zájemci si v průběhu Dne zdraví mohou nechat změřit tlak, hladinu cukru v krvi, zjistit rozbor stavby těla a k dispozici bude i rehabilitační poradna s vyšetřením nožní klenby. „Na začátku programu se můžeme těšit na kulturní vystoupení Základní umělecké škola Pavla Kalety z Českého Těšína a chybět nebudou ani stánky se sociální službou, nácvik resuscitace na figurínách a zaměříme se i na správnou hygienu rukou,“ láká na bohatý program Mgr. Alfréd Heckel, vedoucí fyzioterapie a specialista marketingu z Nemocnice AGEL Český Těšín.

Den zdraví se uskuteční v zahradě nemocnice. V případě nepříznivého počasí se bude konat ve vestibulu budovy A a v přízemí budovy C Nemocnice AGEL Český-Těšín. Partnery akce jsou Perfect Distribution a Česká průmyslová zdravotní pojišťovna. „Na všechny malé i velké návštěvníky akce se už teď těší celý personál nemocnice,“ zakončuje Mgr. Alfréd Heckel.

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Věděli jste, že skupina AGEL má svou nadaci? Potřebujete-li pomoc nebo znáte-li někoho, kdo ji potřebuje, obraťe se na NADACI AGEL.

Kontaktujte nás

  • Ostravská 783, 737 01 Český Těšín
  • +420 558 769 211
  • Datová schránka: 8gqfc5f
  • Telefonní seznam
  • Jak nás najdete

Zdroj: agel.cz

© 2024 newsroom.cz