KVIFF | Dva typy akreditací novinkou 58. ročníku MFF KV. Žádosti spuštěny do 7. června

20. Květen 2024

[shared_counts]

Dva typy akreditací novinkou 58. ročníku MFF KV. Žádosti spuštěny do 7. června

20. května 2024, 14:54

AKREDITACE PRESS

Jste novinář/ka, redaktor/ka, fotograf/ka nebo tvůrce sociálního obsahu a chcete čerpat informace z karlovarského festivalu přímo u zdroje dění ?

do pátku 7. června 2024 můžete žádat o akreditace na 58. ročník MFF KV.

V letošním roce nabízíme novinku – dva typy akreditací:

  1. Akreditace Press Light za 2 000 Kč umožňuje čerpat maximum služeb tiskového oddělení, pro zhlédnutí filmů je však možné využít pouze novinářské projekce či přístup do videotéky. Je primárně určena pro fotografy, TV štáby, rozhlasové/internetové štáby nebo novináře, kterým stačí vstup na novinářské projekce.
  2. Akreditace Press za 3 000 Kč umožňuje čerpat maximum služeb tiskového oddělení. Vedle volného přístupu na novinářské projekce může držitel této akreditace také vyzvedávat až 3 vstupenky denně na veřejná filmová představení. Akreditace je vhodná pro publikující novináře, TV redaktory, rozhlasové redaktory, internetové redaktory, korespondenty tiskových agentur, PR agenty filmů uváděných na festivalu a tvůrce obsahu na sociální média.

Další podrobnosti o obou typech akreditací a podmínkách jejich získání najdete ZDE.

Žádost o akreditaci Press

AKREDITACE INDUSTRY

Nabízíme také akreditace pro filmové profesionály, kteří se podílejí na natáčení filmů, jejich výrobě nebo distribuci. Jsou tedy určeny pouze filmovým profesionálům aktivně působícím v kinematografii (buyerům, distributorům, zástupcům filmových festivalů a institucí, investorům, producentům a sales agentům). O akreditace Industry můžete žádat do středy 7. června 2024. I v tomto případě nově nabízíme dva druhy akreditací:

  1. Akreditace Industry za 3700 Kč umožňuje čerpat maximum služeb Industry oddělení včetně možnosti vyzvednutí až 3 vstupenek denně na 3 různé festivalové filmy.
  2. Akreditace Industry Light za 2000 Kč umožňuje pouze vstup na Press & Industry projekce, je vhodná především pro návštěvníky, kteří se chtějí účastnit akcí v rámci Industry days (od 30. června do 3. července).

Další podrobnosti o obou typech akreditací a podmínkách jejich získání najdete ZDE.

Žádost o akreditaci Industry

Akreditace Press i Industry budou připraveny k osobnímu vyzvednutí v akreditační hale v přízemí hotelu Thermal od 28. června 2024 na přepážce Press (denně od 8:00 do 22:00, 6. 7. od 8:00 do 18:00).

A na závěr několik inspirativních čísel z loňského ročníku:

  • účastnilo se ho 10 989 akreditovaných návštěvníků, z toho:
  • 9 085Festival Passy
  • 423 filmových tvůrců
  • 942 filmových profesionálů
  • 537 novinářů
  • proběhlo 445 filmových představení
  • bylo prodáno 123 517 vstupenek
  • uvedeno bylo celkem 185 filmů

Těšíme se na vás na 58. ročníku MFF KV!

Další partneři

Newsletter

Vary z první ruky během celého roku.Buďte mezi prvními, kteří se dozví o chystaných akcích i dalších novinkách. Newsletter posíláme, jen když máme co říct.

Přihlášením souhlasím se zpracováním osobních údajů

Sledujte nás na síti:

Mezinárodní filmový festival Karlovy Varyje součástí rodiny KVIFF Group, která zastřešuje i další projekty:

© 2024 KVIFF GROUP

Návštěvní řád / Ochrana soukromí návštěvníků webu / Ochrana osobních údajů / Reklamační řád / Statut festivalu / Kontakty

© 2024 newsroom.cz