Konference NEXT 3D: Setkání profesionálů v aditivní výrobě a 3D technologiích se blíží

14. Květen 2024

[shared_counts]

Praha, 14. května 2024 – Konference NEXT 3D, přední česká událost zaměřená na aditivní výrobu a 3D technologie, se blíží. Po dvou úspěšných ročnících se toto unikátní setkání odborníků na průmyslové aditivní technologie vrací s novými hosty z praxe a aktuálními tématy, která formují současný moderní průmysl. Konference proběhne v prostorách Fabrika Hotelu v Humpolci 30. května 2024. Organizátorem setkání je společnost 3Dwiser, člen skupiny ADMASYS International.

Konference Next 3D je určena především profesionálům, firmám a tvůrcům, kteří se zajímají o inovativní přístupy v průmyslové aditivní výrobě. Účastníci budou mít příležitost setkat se se zkušenými odborníky přímo z praxe, sdílet své vlastní zkušenosti s kolegy, objevovat nové trendy v oblasti průmyslového 3D tisku a podívat se na nejmodernější aplikace aditivní výroby. Konferenci zaštiťují Svaz průmyslu a dopravy ČR a Technologická agentura ČR.

Jednatel společnosti 3Dwiser Tomáš Soóky k letošnímu ročníku konference říká: „Když jsme Next 3D kdysi vymýšleli, chtěli jsme dát prostor opravdu zajímavým řečníkům, kteří mají v oboru skutečně co říci, ne pouhým „firemním prezentacím“. Podle reakcí návštěvníků dvou předchozích ročníků je to přesně to, co je baví a co od této akce očekávají. I letos budeme mít na pódiu velmi zajímavé experty z Česka i zahraničí, kteří v oblasti aditivní výroby udávají směr ostatním.”

Na co se mohou návštěvníci těšit:

  • Zajímaví řečníci z praxe: Představitelé firem, které denně využívají profesionální 3D tisk a 3D skenování, sdílí nejlepší postupy a osvědčené praktiky.
  • Výměna zkušeností: Účastníci budou mít možnost aktivně se zapojit do programu, sdílet své zkušenosti s kolegy a diskutovat o možnostech využití 3D technologií ve svých oborech.
  • Nové trendy průmyslového 3D tisku: Konference představí nejnovější trendy v oblasti aditivní výroby a ukáže, jak 3D tisk pomáhá k rychlejší a levnější výrobě lépe přizpůsobených výrobků.
  • Profesionální networking: Konference nabízí příležitost k navázání nových kontaktů a partnerství.

Pro další informace navštivte www.next3d.eu

O společnosti 3Dwiser:

3Dwiser s.r.o., součást mezinárodní skupiny Admasys International, je přední český dodavatel a distributor dostupných a spolehlivých, profesionálních technologií 3D tisku, 3D skenování a post-processingu. Poskytuje kompletní služby v oblasti aditivní výroby – od poradenství přes zakázkový tisk až po školení a technickou podporu. Čerpá z odborného zázemí vlastního týmu specialistů i z přímé spolupráce s českými a zahraničními výrobci tiskáren a tiskových materiálů. V Praze-Hloubětíně provozuje unikátní Aplikační centrum 3D tisku pomáhající s optimálním nasazením a rozšiřováním aditivní výroby s rychlou návratností investice.

© 2024 newsroom.cz