Hasiči vydali sadu doporučení především pro občany žijící v záplavových oblastech

13. Září 2024

[shared_counts]
  1. Úvodní stránka
  2. Všechny aktuality
  3. Různé
  4. Hasiči vydali sadu doporučení především pro občany žijící v záplavových oblastech

Hasiči vydali sadu doporučení především pro občany žijící v záplavových oblastech

  • 13. září 2024
  • 1 minuta čtení
  • Tiskové středisko MMB

V souvislosti s očekávanými extrémními srážkami se očekává, že se budou zvedat hladiny řek, a to především na Moravě. Hasičské záchranné sbory a dobrovolní hasiči jsou v pohotovosti, monitorují stavy toků a jsou připraveni pomáhat s protipovodňovými opatřeními. Preventivně také vydali sadu doporučení pro občany, kteří žijí v záplavových oblastech.

Příprava na deště ze strany HZS JMK. Foto: FB HZS JMK

Veškeré informace najdete v následujícím odkaze: https://www.hzscr.cz/clanek/hasici-vzhledem-k-vystraham-chmu-doporucuji-obcanum-pripravit-se-na-povodne.aspx.

Shrnutí najdete i níže v grafikách.

Další články z rubriky

  • 11. září 2024RůznéPřinášíme praktické informace týkající se voleb do zastupitelstev krajů a třetiny Senátu Parlamentu České republiky. Rozhodovat o složení těchto institucí mohou oprávnění voliči za necelé dva týdny.
  • 01. srpna 2024RůznéOde dneška se znovu zpřístupnil prostor, která spojuje podchod pod hlavním nádražím a OC Letmo. Nutné opravy po nedávném požáru byly dokončeny a opět tudy lze bezpečně chodit.
  • 29. dubna 2024RůznéDvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie přivítá Brno v modrožlutém hávu. Symbolickým nasvětlením svých dominant se připojuje k iniciativě Tvoříme Evropu.

Zdroj: brno.cz

© 2024 newsroom.cz