Dreame na IFA představuje dva nové vysavače a další technologie

06. Září 2024

[shared_counts]

Praha/Berlín, 5. září 2024 – Dreame Technology, průkopník v oblasti inovativních domácích spotřebičů, s potěšením oznamuje, že se znovu zúčastní letošní Mezinárodní rozhlasové výstavy (IFA). IFA letos slaví 100. výročí a probíhá od 6. do 10. září 2024 v Berlíně. Poté, co Dreame letos revolučně změnilo obor s modelem X40 Ultra Complete a A1, první robotickou sekačkou s LiDAR navigací, se mohou spotřebitelé těšit na další produkty.

Inovativní vývoj přináší revoluci do oblasti robotických vysavačů

Na veletrhu IFA představí Dreame řadu nových produktů, které budou důkladně uklízet vaši domácnost. Mezi ně patří H14 Pro – vysavač s působivým sacím výkonem 18 000 Pa a plochým designem se 180stupňovým rozsahem (pro snadné čištění pod nábytkem a v rozích). Je vybaven inovativním motorem Liquid Separation Motor™. Dalším vrcholem je L40 Ultra, který bude poprvé představen na IFA. Technologie SideReach™ umožňuje přístup i do nejtěžších oblastí, zatímco inovace MopExtend™ RoboSwing zajišťuje důkladné čištění. L40 Ultra je vybaven také inteligentním RGB senzorem, který přesně detekuje nečistoty. Samočisticí mop využívá horkou vodu (70 °C), aby účinně odstranil skvrny. Silný sací výkon 12 000 Pa zaručuje, že chlupy zvířat a nečistoty budou odstraněny dokonale, i při menším počtu průjezdů. Návštěvníci se tak mohou těšit na vzrušující prezentace produktů, živé ukázky a příležitost vyzkoušet nejnovější inovace od Dreame.

Inovativní produkty díky čtyřem novým technologiím

A když už mluvíme o inovacích: Dreame neustále pracuje na nových technologiích, které mají za cíl zlepšit život v domácnosti. Letos představí celkem čtyři nové technologie: Systém ProLeap™ optimalizuje výkon robotických vysavačů, zatímco VersaLift™ Navigation zajišťuje plynulou navigaci ve stísněných prostorech. Technologie HyperStream™ Detangling DuoBrush zabraňuje zamotávání vlasů a zlepšuje efektivitu čištění. Nakonec systém AutoFlow™ poskytuje plně automatické doplňování a vyprazdňování pro vysavače, což zajišťuje bezúdržbovou manipulaci. Tyto inovace ukazují závazek Dreame k pokroku v oblasti domácí technologie a poskytování bezkonkurenčního pohodlí a výkonu.

“Jsme v Dreame hrdí na to, že jsme průkopníky v oblasti vývoje inovativních domácích spotřebičů,” říká generální ředitel Yu Hao. “IFA je skvělou příležitostí, jak představit naše nejnovější produkty a technologie globálnímu publiku a demonstrovat náš závazek k kvalitě, designu a inovacím.”

Mezi hlavní body výstavy patří mimo jiné inteligentní robotické vysavače s pokročilou navigační technologií, výkonné akumulátorové vysavače s dlouhou výdrží baterie a mnoho dalšího. A to zdaleka není vše. Navštivte stánek Dreame na IFA 2024 v hale 9, stánek číslo 403, a zažijte budoucnost domácnosti. Těšíme se, že vás tam přivítáme!

Oficiální partner Inter Milán

Dreame se etablovalo jako inovativní technologický lídr s vynikajícím výkonem a zavázalo se poskytovat efektivní a pohodlná řešení pro čištění domácnosti po celém světě. V rámci vzrušujícího partnerství s Inter Milánem, globálně uznávaným fotbalovým klubem, známým pro svou rychlou hru a mimořádné dovednosti, Dreame zdůrazňuje svůj závazek k dokonalosti a inovacím. Toto partnerství spojuje vášeň a týmového ducha Inter Milán s hodnotami Dreame, mezi které patří inovace, efektivita a kvalita.

O Dreame Technology

Dreame Technology, založená v roce 2017, se zaměřuje na chytré čisticí spotřebiče pro domácnost s vizí zlepšovat životy pomocí technologií. Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a YouTube. Pro více informací navštivte https://shop.dreame.cz/ aglobal.dreametech.com.

Další zprávy/články tohoto/těchto zadavatelů

© 2024 newsroom.cz