Dozorčí rada OICT zvolila nového předsedu – Novinky | oict.

24. Květen 2024

[shared_counts]

Dozorčí rada OICT zvolila nového předsedu

24. 5. 2024

Tiskové zprávy

Dozorčí rada pražské městské společnosti Operátor ICT na svém zasedání dne 24. května zvolila ze svého středu nového předsedu. Stal se jím Tomáš Zmuda.

V dozorčí radě OICT jsem působil od roku 2019, a to nejdříve jako člen a od července 2023 jako její předseda. Jsem rád, že jsem mohl být u obrovského rozvoje, kterým firma během té doby prošla a díky tomu vím, že má skvělý potenciál být městu partnerem v informačních technologiích a inovacích. Do dalších let jí přeji, aby tento potenciál naplnila. A novému předsedovi hodně štěstí a pracovní energie,“ uvádí bývalý předseda dozorčí rady OICT Jiří Koudelka.

Nový předseda dozorčí rady Tomáš Zmuda dodává: „Děkuji kolegům z dozorčí rady za projevenou důvěru a těším se, že společně budeme OICT posouvat dále a napomáhat Praze, aby byla čím dál tím více inovativním a digitálním městem. Rovněž děkuji bývalému předsedovi dozorčí rady Jiřímu Koudelkovi za jeho práci a nasazení pro OICT.“

Tomáš Zmuda je od roku 2020 uvolněným zastupitelem Středočeského kraje a předsedou komise pro ICT a digitalizaci. Mezi léty 2018 až 2022 byl zastupitelem obce Jinočany. Několik let pracoval jako IT projektový manažer, mimo jiné v oblasti systémů pro řízení letového provozu. Tomáš Zmuda je absolventem Vysoké školy obchodní v Praze.

Dozorčí rada společnosti OICT je sedmičlenná a vykonává funkci v následujícím složení:

Ing. Tomáš Zmuda – předseda dozorčí rady

Mgr. Jakub Stárek – místopředseda a člen dozorčí rady

Mgr. Jan Adamec – člen dozorčí rady

Mgr. et Ing. Jaromír Beránek – člen dozorčí rady

Mgr. et Ing. Oldřich Kužílek – člen dozorčí rady

Ing. Kamil Vavřinec Mareš – člen dozorčí rady

Jiří Ptáček – člen dozorčí rady

Poslední články

Zdroj: oict.cz

© 2024 newsroom.cz