DLSS 2 bude podporovat aktuální jednička wishlistů na Steamu

16. Duben 2024

[shared_counts]

DLSS 2 bude podporovat aktuální jednička wishlistů na Steamu

Každý týden se objevují nové tituly, které integrují NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex nebo pokročilý ray tracing. Platí to také pro Manor Lords, aktuální jedničku v počtu pozic ve wishlistech na Steamu, která se 26. dubna otevře hráčům v režimu early access. Díky DLSS 2 v ní bude možné navýšit snímkovou frekvenci o 47 %. Díky tomu se ve 4K dostanou přes hranici 60 FPS majitelé GeForce RTX 4070 a silnějších GPU. Ve 1440p a 1080p si pak díky DLSS 2 hráči titul užijí s 60 a více FPS na všech GeForce RTX řady 40.

Zombie stylovka přinášející originální mix žánrů a herních mechanik Welcome to ParadiZe se 15. dubna dočkala aktualizace s podporou DLSS 2 a k tomu i DLAA, které zajistí pokročilé vyhlazování hran pomocí AI. Obe tyto funkce podporují také Oddsparks: An Automation Adventure vycházející 24. dubna.

GeForce RTX Challenge

Populární streameři z Německa, Španělska, Francie, Itálie a Velké Británie se 21. dubna od 10.30 utkají v GeForce RTX Challenge, 13hodinovém souboji zahrnujícím celkem 12 disciplín. Patří mezi ně jak hry jako Fortnite, Call of Duty®: Warzone, Diablo® IV, Party Animals, Minecraft s RTX pro Windows 10, THE FINALS nebo Counter-Strike 2, tak i práce v kreativních aplikacích s podporou NVIDIA Studio a další úkoly.

Game Ready ovladače

Vycházejí také nové Game Ready ovladače, které již tradičně nesou certifikaci WHQL. Optimalizované jsou pro již zmíněné Manor Lords a také No Rest for the Wicked. Více informací o nich přináší tento článek a stáhnout si je můžete prostřednictvím aplikace GeForce Experience, beta verze NVIDIA app nebo ze stránek GeForce.com.

Doporučené odkazy:

Článek o novinkách s DLSS: https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/news/manor-lords-oddsparks-dlss-2/

Článek Game Ready ovladačích: https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/news/manor-lords-geforce-game-ready-driver

GeForce RTX Challenge: https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/campaigns/rog-rtx-challenge/

Seznam všech her a aplikací s RTX: https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/news/nvidia-rtx-games-engines-apps/

Ovladače GeForce Game Ready: https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/game-ready-drivers/

© 2024 newsroom.cz