Chytré hodinky Huawei Watch GT 4 přichází v nové zelené edici

16. Květen 2024

[shared_counts]

Praha, 16. května 2024 – Chytré hodinky Huawei Watch GT 4, které společnost Huawei představila loni na podzim, se velmi rychle začaly těšit velké popularitě. Jejich stylový design, doplněný o prvotřídní sportovní a zdravotní funkce, si rychle získal srdce nejednoho uživatele. Proto se společnost Huawei rozhodla rozšířit stávající nabídku o novou edici, která kombinuje jarní tóny a francouzskou eleganci. Hodinky v nových svěžích zelených odstínech uživatelům nabízí vylepšený design, který pozvedne jakýkoli styl. Tato edice navíc využívá špičkových technologií, které přinášejí personalizovanější a vědecky podložený zážitek ze sportu a správy zdraví.

Řada Watch GT 4 si mezi uživateli získala širokou popularitu. Celosvětově se jí dodalo na 5 milionů kusů a získala několik ocenění od renomovaných světových publikací, jako jsou Tech Advisor a Trusted Reviews. Stejně jako ostatní hodinky z rodiny Watch GT 4 představuje nová edice odvážný krok vpřed oproti klasickým modelům řady GT. Zelená edice ve verzi 41 mm tak přináší zajímavé designové prvky, ale zároveň zachovává moderní geometrickou estetiku svých předchůdců.

Chytré hodinky s motivy jara

Nový řemínek hodinek je inspirovaný pastelově zelenou barvou, která často dominuje jarní módě. Jeho jemně zelená barva vyzařuje pocit čistoty a živosti. Jedinečná struktura řemínku navíc připomíná otisky, které lze nalézt na listech květin a stromů. Tento detail dodává celkové estetice netradiční, ale elegantní nádech. Řemínek je vyrobený z fluoroelastomeru, který nabízí kromě stylu také pohodlí při celé řadě aktivit včetně sportu. Hodinky s mimořádně elegantním designem Shining Halo mají tenké a lehké tělo s velikostí ciferníku 41 mm.

Tři nové ciferníky

Širokou nabídku ciferníků hodinek řady Watch GT 4 tato edice ještě rozšiřuje. Přináší totiž tři zcela nové – Ripple Pattern, Blooming Dial a Camille Dial. Elegantně stylizovaný ciferník Ripple Pattern se pyšní jemnou symetrickou texturou vlnovek v různých barevných odstínech. Design inspirovaný obrazem květin rozkvétajících na jaře má podobu vlnek jemně se rozmazávajících na povrchu. Ciferník Blooming Dial, stylizovaný podle skutečných květinových motivů, spojuje technologii a skvělý design dynamickým propojením zdravotních údajů s digitálními květy. Uživatelé si navíc mohou vybrat ze tří druhů květin, a to elegantních kamélií, sladkých sedmikrásek a klidných leknínů. Třetí ciferník Camille Dial zdobí světle zelené květy kamélie.

Hodinky Watch GT 4 41 mm uživatelům nabízejí řadu všestranných možností, kterými lze snadno ozvláštnit či doplnit svůj vlastní styl. Ciferník si uživatelé mohou dokonce přizpůsobit podle svých představ. Navíc si mohou vybrat z více než 25 000 designů dostupných v galerii a experimentovat s různými styly.

Zdraví na prvním místě

Společnost Huawei v rámci svého manifestu Fashion Forward věří, že každý uživatel může pokročit ve správě svého zdraví a zároveň zůstat stylový. K vytvoření zdravých cvičebních návyků vám pomůže řada chytrých připomínek, které Watch GT 4 nabízí. Zahrnují jednorázová připomenutí, každodenní povzbuzení, upozornění na dosažení cílů nebo upozornění na překročení cílů a další. Svou cestu k lepší správě kalorií můžete zdokonalit například vylepšenou aplikací Stay Fit. Aplikace nově obsahuje aktualizovanou globální databázi potravin a poskytuje nutriční analýzu, která uživatelům pomáhá sestavit vyvážený jídelníček a cvičební režim.

Dostupnost

Nová zelená edice chytrých hodinek Huawei Watch GT 4 41 mm je již k dostání na českém trhu, a to za cenu 5 999 Kč. Více informací naleznete na oficiálním e-shopu Huawei. Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.

© 2024 newsroom.cz