Češi stále více investují do kosmetiky a kosmetických služeb

09. Květen 2024

[shared_counts]

Čeští zákazníci dlouhodobě utrácí vyšší částky za dekorativní i pečující kosmetiku. V péči o krásu se cíleně vzdělávají a zaměřují se na kvalitní složení kosmetických výrobků. S příchodem letních měsíců se řada spotřebitelů řídí aktuálními trendy, přičemž populárními jsou například líčidla v pestrých odstínech. Na tyto preference se snaží reagovat pražská Fashion Arena Prague Outlet, která od 9. do 19. 5. již podruhé pořádá speciální akci s názvem Beauty Days.

Během těchto jedenácti dní budou mít návštěvníci možnost zakoupit oblečení a produkty pro krásu a zdraví za zvýhodněné outletové ceny. Speciální nabídky se týkají například obchodu s luxusní přírodní kosmetikou Body Basics, prémiového prodejce Luxury Zone či The Cosmetics Company Store, který nabízí prestižní kosmetiku MAC, Bobbi Brown nebo Estée Lauder.

V neděli 12. a 19. 5. od 11 do 18 hodin mohou zákazníci štěrboholského centra navštívit speciální Beauty Lounge, kde bude možné nechat se profesionálně nalíčit, využít vlasového nebo stylistického poradenství nebo se zúčastnit lekce face jógy. Během spolupráce se stylistou si návštěvníci vyzkouší módní kousky nabízených prémiových značek, i a ve výsledných outfitech se mají možnost nechat vyfotit. Na Den Matek 12. 5. je přichystáno speciální vlasové poradenství, během kterého zkušení odborníci zanalyzují jejich stav a doporučí vhodnou péči.

Zákazníci se dále mohou těšit na odpolední beauty talk, skládající se z rozhovorů se specialisty z Beauty Lounge. Aby si rodiče užili ničím nerušené nákupy, bude pro ně 12. 5. přichystáno i hlídání jejich nejmenších spolu s kreativní dílničkou, kde budou moci děti maminkám vyrobit dárek ke Dni matek.

Pro členy věrnostního programu Fashion Club jsou face jóga, diagnostika pleti, vlasové a stylistické poradenství, profesionální líčení i služby profesionálního fotografa zcela zdarma. Více informací s přehledem konkrétních akcí naleznete zde.

Fashion Arena Prague Outlet:

Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholech je s více než 200 módními značkami na ploše 25 000 m² jedním z největších outletových center v České republice. Je bezbariérové a od roku 2007 kdy bylo otevřeno, nabízí značkové zboží každý den o 30 až 70 % výhodněji. V obchodech si zákazníci nakoupí kompletní outfit včetně obuvi, šperků, spodního prádla, koženého zboží, sportovního vybavení, cestovních zavazadel a doplňků stejně jako kosmetiku, hračky či potřeby pro domácnost.

Fashion Arena Prague Outlet se nachází v širším centru české metropole a zákazníci se do něj mohou snadno dostat autem (25 minut z centra Prahy), městskou hromadnou dopravou (35 minut – metrem A na konečnou stanici Depo Hostivař a odtud autobusem Fashion Arena Prague Outlet, případně Shuttle busem z Náměstí Republiky).

Více na: www.fashion-arena.cz

© 2024 newsroom.cz