Allegro naplno startuje Smart! Week. Nabízí akční Smart! předplatné, v Česku program využívá již více než půl milionu zákazníků

13. Květen 2024

[shared_counts]

Nákupní platforma allegro.cz dnes oficiálně spouští vůbec první český Smart! Week, který se koná od 13.5. až do 22.5. Slevová akce nabízí kromě výhodných cen i speciální nabídku předplatného programu Smart! pouze za 199 Kč na rok. V nabídce jsou tisíce produktů se slevami až 50 % napříč kategoriemi, jako je například elektro, kosmetika, dětské potřeby či zahradní náčiní.

Zahřívací slevy sice Allegro spustilo pro české zákazníky již 6.5., počínaje dneškem však začínají ty nejvýhodnější akce. Až do konce května zároveň běží speciální akce, jejímž cílem je ukázat spotřebitelům benefity Smart! programu a nabídnout jim možnost nezávazného testování. To mohou využít na prvních osm objednávek i vrácení zboží během osmi měsíců. Elektro, kosmetika, ale i zahradní vybavení. To mezi Čechy aktuálně vede

V rámci Smart! Week nabídne platforma tisíce akčních nabídek, a to napříč všemi kategoriemi. Jednou z nejoblíbenějších je aktuálně zahrada, kde lidé dle dat platformy nakupují především benzínové i akumulátorové sekačky, čerpadla či rýče a zahradní nůžky. Platforma proto do akčních Smart! nabídek zahrnula i řadu zahradního náčiní jako je například benzínová sekačka Einhell se slevou 25 %.

Kromě zahrádkářů však Allegro myslí také na rodiče – s ohledem na blížící se Den dětí tak zlevnilo i široký výběr dětských hraček. Zákazníci na allegro.cz najdou mimo jiné zahradní houpačku se slevou 20 %, v průběhu slevového týdne je pak čekají rovněž akce na oblíbené produkty LEGO jako jsou například modely závodních vozů F1.

Jistotu té nejvýhodnější ceny však mají zákazníci i u desetitisíců dalších nabídek. Allegro totiž minulý rok spustilo službu „Záruka nejnižší ceny“, v rámci které denně srovnává ceny zboží na vybraných českých e-shopech a následně značí ty, které jsou na allegro.cz nejlevnější. Pokud by však zákazník přeci jen našel na vybraných e-shopech nižší cenu a nahlásil ji platformě do 72 hodin, Allegro mu garantuje refundaci ve výši 150 % cenového rozdílu.

Smart! využívá již více než půl milionu českých zákazníků

Neomezené doručení domů i do více než 15 000 výdejních míst a boxů po celé České republice, stejně jako neomezené vrácení nevyhovujícího zboží. To jsou hlavní benefity programu Smart!, který chce Allegro nynější akcí blíže představit a jenž zároveň v Česku využívá již více než půl milionu spotřebitelů. Ke splnění jeho podmínek stačí totiž jediné – nakoupit zboží s logem Smart! v minimální hodnotě 299 Kč od jednoho prodejce v případě doručení na výdejní místa nebo 499 Kč pro doručení domů. Pro ty, kteří členy programu zatím nejsou, přináší navíc Smart! Week ideální příležitost k registraci – kromě nezávazného otestování zdarma nabízí Allegro aktuálně i roční členství za zvýhodněnou cenu. Namísto obvyklých 299 Kč za rok tak nyní zaplatíte pouze 199 Kč.

Unikátní slevy skrze Shaker i hlídací pes v podobě watchlistu

Všechny akce, které Allegro během Smart! Week nabízí, najdou zákazníci na hlavní stránce kampaně. Až do 19.5. mohou navíc uživatelé mobilní aplikace využívat i speciální funkci Shaker, která každý den přináší pět exkluzivních nabídek se slevou až 60 %. V rámci aplikace pak mají k dispozici také tzv. watchlist – na ten si mohou přidat produkty, které je zajímají, a následně se o jejich slevě dozvědět jako první. Allegro je totiž na akci upozorní hned po jejím spuštění, zákazníci se tak nemusí bát, že jim zvýhodněná cena unikne.

O Allegro Group / Poznámka pro editory: Allegro, vlastnící značky MALL, CZC a WE|DO, provozuje přední online tržiště ve střední a východní Evropě. Platforma se sídlem v Lucembursku a kótovaná na varšavské burze cenných papírů spojuje miliony kupujících s tisíci obchodníky, kteří poskytují stovky milionů nabídek. Model tržiště Allegro spočívá především ve zprostředkování prodeje převážně nových produktů obchodníků, zejména prostřednictvím modelu business-to-customer, a poskytuje evropským spotřebitelům snadný přístup k nabídkám z různých kategorií, mezi něž patří elektronika, dům a zahrada, sport a cestování, děti, auto-moto, móda a obuv, zdraví a krása, knihy, média, sbírky a umění.

© 2024 newsroom.cz