Akce v Praze 4 se ruší nebo odkládají – průběžně aktualizováno

13. Září 2024

[shared_counts]
  • Úvodní
  • MĚSTSKÁ ČÁST
  • Zprávy z Prahy 4

MĚSTSKÁ ČÁST

  • Praha 4 proti koronaviruZprávy z Prahy 4O Praze 4FotogalerieDotační programyRozpočet městské části Praha 4Zprávy o výsledcích hospodaření MČ Praha 4BezpečnostBydleníDoprava a doprava v kliduKultura, sport a volný časŠkolství a vzděláváníÚzemní rozvojŽivotní prostředí a čistotaMístní Agenda 21Fondy EUČasopis TučňákZřizované organizaceMapa Prahy 4

Akce v Praze 4 se ruší nebo odkládají – průběžně aktualizováno

Vzhledem k nepříznivé předpovědi počasí, která zahrnuje extrémní deště a silný vítr, ruší organizátoři akce plánované v Praze 4 na nejbližší dny. Hlavním důvodem je bezpečnost občanů a předcházení možným rizikům spojených především s podmáčenou půdou a silným větrem. Akce ruší i městská část Praha 4.

„Bezpečnost účastníků je pro nás prioritou, a proto jsme se rozhodli akci zrušit. O náhradním termínu budeme včas informovat,“ uvedl starosta Ondřej Kubín (ODS).

Městská část Praha 4 žádá všechny pořadatele venkovních akcí, aby pečlivě zvážili podmínky a případně akce odložili nebo zrušili, pokud by mohlo dojít k ohrožení zdraví a bezpečnosti účastníků.

  • Městská část Praha 4 změnila termín tradiční sportovní akce Kavky 4 Sport ze soboty 14. září na sobotu 21. září 2024.
  • Ruší se Běh na Jezerce, který se měl konat také tuto sobotu.
  • Další zrušenou akcí jsou Farmářské trhy na Spořilově, které se měly konat tradičně v sobotu. Organizátoři trhů se rozhodli pro jejich zrušení v zájmu bezpečnosti prodejců i návštěvníků.
  • Městská část Praha 4 zrušila pondělní procházku Nordic Walking dne 16. září v Krčském lese.

Zrušeno je rovněž cvičení s prvky Tai chi v parku Na Pankráci, která se mělo uskutečnitpříští týden v úterý 17. září od 9 hodin. Náhradní lekce se bude konat o týden později, a to v úterý 24. září od 9 hodin.

Situace je neustále monitorována a informace o zrušených akcích e budou pravidelně aktualizovány na webových stránkách a sociálních sítích Prahy 4.

Zveřejněno: 13.09.2024 – OKAS PR – Pavla Maršíková

© 2024 newsroom.cz