V Otrokovicích se začalo topit

13. Září 2024

[shared_counts]

Domů > Aktuality > V Otrokovicích se začalo topit

Po mimořádně teplém začátku září došlo nyní k výraznému poklesu teplot. Otrokovická teplárna proto dnes začala s vytápěním. Je to o měsíc dřív než vloni.

„Vzhledem k citelnému ochlazení a předpovědi, kdy se v dalších dnech neočekává změna počasí, jsme se rozhodli zahájit vytápění,“ vysvětlil předseda představenstva Teplárny Otrokovice Petr Jeník.

S vytápěním se většinou začíná v druhé polovině září. Loňský rok byl ovšem výjimečný, díky nadprůměrným teplotám se radiátory rozehřály až 9. října.

V září bývá počasí velmi proměnlivé, pokud v následujících dnech dojde k oteplení, vytápění se přeruší.

Teplárna Otrokovice zásobuje teplem téměř deset tisíc domácností, průmyslové podniky, školy, obchodní centra a další instituce v Otrokovicích, Zlíně – Malenovicích a Napajedlech. Největším odběratelem je společnost Continental Barum.

Copyright © 2013 – 2024 Teplárna Otrokovice a.s., All Rights Reserved | Tvorba webu Tripon | Mobilní aplikace PepiApp | Digitální panely

Spravovat Souhlas s cookies

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.

Funkční Funkční Vždy aktivní

Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.

PředvolbyPředvolby

Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.

StatistickéStatistické

Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.

MarketingovéMarketingové

Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.

Zdroj: tot.cz

© 2024 newsroom.cz