Kuchyňské roboty ETA Gratus umí vše

12. Září 2024

[shared_counts]

13.09.2024

ETA Gratus umí vše! Objevte nekonečné možnosti těchto kuchyňských robotů. S jejich širokou škálou příslušenství se stanou všestrannými pomocníky, kteří vám usnadní přípravu téměř jakéhokoli pokrmu. Stačí si jen vybrat ten správný nástavec.

O čem se dočtete:

ETA mlýnek na obiloviny/luštěniny/rýži

ETA mlýnek na maso

ETA mlýnek na mák

ETA kávomlýnek

ETA nástavce pro zpracování ovoce a zeleniny

ETA vakuovací set

ETA brousek na nože

ETA loupač česneku

ETA ostatní nástavce

Moderní kuchyňské roboty ETA Gratus nemusíte využívat jen na mísení a hnětení

Každý model ETA Gratus se liší nejen barvou, ale hlavně rozdílnými nástavci, které je doprovází. S nimi se pak můžete pustit i do receptů, na které jste doteď neměli to správné vybavení. Nejste si jistí, který kuchyňský robot vybrat? Nevadí! Veškeré zmíněné nástavce jsou vyrobeny tak, aby padly na všechny kuchyňské roboty ETA Gratus. Můžete si je tedy postupně dle potřeby dokupovat a možnosti svého Gratuse neustále rozšiřovat.

Klasické i bezlepkové varianty mouky s mlýnkem ETA

Toužíte po domácí, poctivé mouce z kvalitních surovin? V takové se nejenže zachovají živiny a cenné látky, domácí mouka také mnohem lépe chutná a voní. S mlýnkem ke kuchyňským robotům ETA se můžete pustit do výroby mouky z klasických obilovin, jako je pšenice, žito, špalda ale i do nejrůznějších bezlepkových variant!

Mlýnek na obiloviny ETA tak bude užitečný celiakům, alergikům a vůbec všem, kteří chtějí odlehčit jídelníček. Zvládne vyrobit mouku pohankovou, rýžovou, jáhlovou, nebo třeba fazolovou, cizrnovou i čočkovou! Do sladkých dezertů bude skvělá i ta ovesná z bezlepkových ovesných vloček.

ETA TIP: Nadupaný ETA Gratus Kuliner II nabídne téměr vše

Chcete kuchyňského robota se vším všudy? Pak přesně pro vás bude 1 700W silák ETA Gratus Kuliner II Max 2038 90010. Ten má ve výbavě téměř vše. Robot zvládne kromě hnětení, mísení a šlehání také mixovat, strouhat, pomlít maso i mák. Vyrobíte si s ním i domácí těstoviny, můžete lisovat ovoce, bobuloviny, zeleninu, citrusové plody, vyrábět zmrzlinu, vakuovat a brousit nože!

S mlýnkem na maso ETA budete mít jeho kvalitu vždy pod kontrolou

U kupovaného mletého masa nelze nikdy zaručit, z jak kvalitního masa je mletá směs připravena. Dopřejte vám i vašim dětem to nejlepší a namelte si maso přímo doma. Budete pak mít dokonalý přehled.

Součástí mlýnku na maso ETA 0028 91000 je i další nabídka příslušenství, své kulinářské dovednosti tak můžete neustále rozvíjet. Budete mít možnost maso namlít najemno, středně či nahrubo díky 3 mlecím destičkám. S nástavcem na výrobu uzenin se pak můžete pustit do výroby domácích klobás, špekáčků či párků!

Máte chuť na něco nového a netradičního? Co třeba plněné masové kuličky Kebbe. Tento tradiční pokrm pochází z vyhlášené libanonské kuchyně, velké oblibě se ale těší po celém světě. Nástavec na jeho výrobu v balení také najdete. A ve sváteční čas zase oceníte tvořítko na cukroví, s jehož pomocí vykouzlíte dokonalé tvary rychlostí blesku.

ETA TIP: ETA Gratus, který se zavděčí milovníkům italské kuchyně

Milovníci italské kuchyně si přijdou na své s designovým robotem ETA Gratus di Vetro 0028 90130! S nástavci na válení těsta a kráječi na nudle si pochutnáte na domácích těstovinách. Mlýnek na maso namele hovězí maso pro typickou omáčku Bolognese. Šlehací nástavec vyšlehá k dokonalosti mascarpone na lahodné Tiramisu. A nesmíme zapomenout ani na citrusovač, se kterým bleskově vymačkáte šťávu z citronů na lahodný likér Limoncello.

Milujete mák? Pak se bez nástavce ETA na jeho pomletí neobejdete

Superpotraviny nejsou jen výsadou dalekých krajin, najdeme je i tady u nás. Třeba tradiční český mák. Ten posiluje paměť, vyživuje kosti, vlasy i nehty a zlepšuje náladu. Tak se nebojte pustit do tradičních makových buchet či šišek s mákem s nástavcem ETA 0028 96000.

Čerstvě namletá káva pro ten správný start do nového dne

Ke kuchyňským robotům ETA Gratus si můžete pořídit i unikátní kávomlýnek ETA 0028 99030. S regulací hrubosti mletí umele od hrubých zrnek pro přípravu dnes tolik populárního cold brew, až po velmi jemnou kávu ideální pro přípravu espressa. A s technologií nízkootáčkového mletí nikdy nepřijdete o 100% čerstvost a aroma kávy.

ETA Gratus má i něco pro všechny milovníky ovoce a zeleniny

ETA Gratus zpracuje i úrodu ze zahrádky. Lis na bobuloviny ETA 0028 98050 usnadní přípravu čerstvé šťávy z bobulovin, ovoce i zeleniny. Skvěle jej využijete například na přípravu šťávy z rybízu, která se bude hodit na výrobu domácího džemu a marmelády. Nástavec na zmrzlinu ETA 0028 98030 ocení nejen děti! S jeho pomocí si můžete připravit výbornou domácí zmrzlinu nebo třeba mražený jogurt. A s citrusovačem ETA 0028 98020 si kdykoliv můžete připravit 100% osvěžující čerstvou šťávu z pomerančů, grepů či citrónů.

Vakuovačka, brousek i loupač česneku vám usnadní práci v kuchyni po celý rok

Nevyhazujte a neplýtvejte jídlem. Naopak zkuste začít vakuovat se setem ETA 0028 99040. Čerstvost a trvanlivost potravin tak zachováte až 5× déle. V balení je i praktický transparentní vakuový box o objemu 2 570 ml, ve kterém můžete potraviny skladovat v chladničce i mrazáku. S pumpou můžete vakuovat i do vakuovacích sáčků. Ty se hodí pro metodu vaření Sous-Vide pro neobyčejně měkké a šťavnaté jídlo plné chuti.

Bez ostrých nožů se v kuchyni prostě neobejdete. Brousek na nože ETA 0028 99010 perfektně nabrousí během několika tahů nože nerezové, i ty ocelové. Je vybaven dvěma otočnými a odpruženými kolečky, která se otáčí rychlostí až 200 otáček za minutu. Keramický materiál brousku ETA se zase postará o vysokou účinnost a jemné výsledky broušení.

Otravné práce v kuchyni vás zbaví i unikátní loupač česneku ETA 0028 95070. Loupač zvládne odstranit slupky ze všech druhů česneku efektivně a rychle. A jeho údržba je snadná. Veškeré díly můžete bez problémů umýt v myčce na nádobí.

A stále nekončíme …

Je toho mnohem více. Nástavec na strouhání ETA 0028 95030 s výměnnými diskovými struhadly vám bude k ruce celý rok. Na plátky si nakrájíte například mrkev, okurku, cuketu, červenou řepu, houby i cibuli. Krouhací/strouhací nástavec vám ušetří ruce při přípravě oblíbených bramboráků, nakrouhat můžete například i zelí a ostatní potraviny podobné struktury. Problém nebude ani se zpracováním například tvrdých sýrů a zhotovením strouhanky.

Pravou Itálii ochutnáte s nástavci ETA na výrobu domácích těstovin. Pusťte se do přípravy špaget, širokých nudlí, tagliatelle i lasagní. A pro nadcházející podzimní čas přijde vhod louskáček ořechů ETA 0028940.

ETA TIP: Nejste si jistí? Začněte základním modelem ETA Gratus

A pokud raději chcete začít základnějším modelem, mrkněte na ETA Gratus Evo Smart 1028 90025. S ním se můžete pustit do hnětení, mísení, šlehání i mixování a veškeré výše zmíněné nástavce si k němu postupně dokoupit.

© 2024 newsroom.cz