VIDEO: Avi Kaplan doplnil působivý song „Move Our Souls“ lesním videoklipem

12. Září 2024

[shared_counts]

Aviho Kaplana si budeme asi navždy spojovat především s vokální formací Pentatonix, kterou před několika lety opustil, na své sólové dráze se ale vydal do mnohem zajímavějších hudebních vod. To dokazuje i jeho nejnovější singl „Move Our Souls“.

Ačkoli se na debutové desce „Floating on a Dream“ z roku 2022 pustil spíše cestou americany, letošní EP „Feel Alright“ přineslo opět spíše introspektivnější a zároveň velkolepější polohu, která dává vyniknout jeho unikátnímu basu. Střednětempé skladbě kromě zpěvu vévodí výrazný rytmus a až šamanské backvokály.

Zatímco první tři zveřejněné kousky – „Healing“, „Feel Alright“ a „Good Good Love“ – doprovodily pouze jinak zbarvené vizuály, v nichž Kaplan prostě jen zpívá, novinku doplnil opravdovým videoklipem. V tom vyrazil v doprovodu jakési divoké ženy (či snad dokonce čarodějnice?) do lesa, kde neváhali zapálit ani obrovský táborák.

Nejen aktuální EP představí zpěvák také českému publiku. Tentokrát se na něj můžeme těšit už 16. září v pražském klubu Roxy.

8/10

© 2024 newsroom.cz