TCL rozšiřuje nabídku domácích spotřebičů. Na IFA 2024 představuje novou kombinovanou a Free Built-In chladničku

12. Září 2024

[shared_counts]

Inovativní chladicí technologie společnosti TCL propojují účinnost s flexibilním designem.

Berlín, 5. 9. 2024 – Společnost TCL, přední značka v oblasti spotřební elektroniky, představuje na veletrhu IFA 2024 své nejnovější inovace, včetně kombinované chladničky TCL a chladničky Free Built-In. Tyto nové přírůstky do portfolia domácích spotřebičů TCL reagují na snahu o zlepšení každodenního života prostřednictvím pokročilých technologií, všestranného designu a energetické účinnosti.

Kombinovaná chladnička TCL: Maximální skladovatelnost a čerstvost

Nová kombinovaná chladnička TCL je navržena tak, aby zjednodušila a zlepšila každodenní život. Nabízí nejrůznější možnosti skladování, stojany a police na lahve, flexibilní dveřní systém a velkokapacitní řešení skladování, které se přizpůsobí vašim potřebám. Ať už skladujete velké předměty, nebo chcete mít snadný přístup k často používaným lahvím, nastavitelné přihrádky kombinované chladničky vám vždy dokážou poskytnout bezkonkurenční pohodlí.

Kombinovaná chladnička TCL integruje technologie Metal Cool, Humidity Slide Crisper a T-Temp Technology pro ještě delší uchování čerstvosti potravin. Tyto funkce zajišťují přesnou regulaci teploty a optimální úroveň vlhkosti, čímž zachovávají čerstvost potravin. Navíc sterilizace chladničky na úrovni 99,99 %* prakticky eliminuje škodlivé bakterie, a nabízí tak zvýšenou bezpečnost potravin pro domácnosti, které řeší své zdraví.

Kombinovaná chladnička TCL je nejen vysoce funkční, ale je také vyrobena tak, aby dlouho vydržela. Díky desetileté záruce** na kompresor a provozu Ultra Silence-35 dB*** kombinuje tato chladnička odolnost s tichou účinností. Invertorová technologie také podtrhuje její ekologicky šetrný design, díky kterému je chytrou volbou pro ekologicky smýšlející domácnosti, neboť zvyšuje úsporu energie.

Kombinace přesné regulace teploty a vlhkosti v kombinované chladničce TCL vytváří ideální prostředí pro uchovávání potravin, díky čemuž zůstane vaše ovoce a zelenina déle čerstvé a sníží se plýtvání potravinami. Díky velkému úložnému prostoru a flexibilním přihrádkám můžete snadno skladovat různé potraviny, což zajistí, že vaše kuchyně bude vždy uspořádaná a připravená na jakékoli kulinářské dobrodružství.

Doporučená prodejní cena modelu RP328BXD0 je 13 990 Kč a bude k dispozici pravděpodobně v listopadu tohoto roku.

Nová chladnička TCL Free Built-In: Flexibilita a inovace v jednom

Řada volně vestavných chladniček TCL přináší do moderních kuchyní novou úroveň flexibility. Tyto chladničky jsou navrženy tak, aby perfektně zapadly do jakéhokoli prostoru, a lze je instalovat v různých konfiguracích, včetně jedné strany zapuštěné do zdi, obou stran ke skříňce nebo jako volně stojící jednotku. Díky této všestrannosti je řada Free Built-In chladniček ideální jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce a nabízí svobodu v designu kuchyně.

Free Built-In chladnička s kapacitou XL maximalizuje úložný prostor, čímž zajišťuje dostatek místa pro všechny vaše důležité věci, aniž byste museli rezignovat na perfektní design. Tělo chladničky je vybaveno přihrádkou s technologií T-Temp, která zvyšuje pohodlí tím, že umožňuje nastavit teplotu na -3 °C, -1 °C nebo 4 °C, čímž poskytuje optimální podmínky pro skladování různých druhů potravin.

Srdcem těchto chladniček je technologie T-Fresh společnosti TCL, která je čtvrtou generací špičkové sterilizační technologie a nabízí komplexní ochranu pomocí iontové sterilizace a aktivní dynamické sterilizace. Tento pokročilý systém zabraňuje tvorbě 99,99 %* bakterií uvnitř chladničky tím, že uvolňuje plazmu a tvoří skupiny kladných a záporných iontů s dvojnásobnou koncentrací než u běžných chladniček. Systém T-Fresh je rovněž vybaven účinným systémem eliminace pachů, kdy čisticí modul pohlcuje a přeměňuje pachy prostřednictvím vnitřního cirkulačního systému, čímž zajišťuje, že chladnička a mraznička zůstanou čerstvé. Systém Pure Air v mrazničce navíc usnadňuje rozklad organických látek na CO2 a H2O, čímž vytváří zdravější prostředí, které udržuje potraviny déle čerstvé, a usnadňuje tak udržování zdravého prostředí v kuchyni.

Díky flexibilním řešením skladování a pokročilé regulaci teploty se chladnička Free Built-In přizpůsobí vašemu životnímu stylu a usnadní vám organizaci potravin a udržení jejich čerstvosti. Ať už pořádáte velkou oslavu, nebo skladujete každodenní potřeby, přizpůsobitelné přihrádky chladničky zajistí, že vše bude mít své místo, a zefektivní a zpříjemní používání vaší kuchyně.

Doporučená prodejní cena modelu RC521CXE0 je 29 990 Kč a je už nyní k dispozici u vybraných prodejců.

Pohodlí a efektivita do každé domácnosti

Jak řada kombinovaných chladniček TCL, tak řada Free Built-In jsou navrženy s ohledem na evropské spotřebitele a nabízejí inovativní řešení, která zvyšují pohodlí, čerstvost a udržitelnost. Tyto spotřebiče jsou vyrobeny tak, aby splňovaly požadavky moderního života, a odrážejí trvalý závazek společnosti TCL k udržitelnosti a uživatelsky přívětivým technologiím.

Díky svým pokročilým funkcím, flexibilnímu designu a ekologickému inženýrství jsou nejnovější chladničky TCL připraveny nově definovat domácí chlazení.

Objevte další produkty pro vaši domácnost na https://www.tcl.com/cz/cs

* 99,99 % ze zprávy BV. Testované zastoupené bakterie byly Staphylococcus aureus a Escherichia coli.**Údaje o decibelech získané na základě testu společnosti TCL Home Appliances (Hefei) Co., Ltd.***Desetiletou záruku na invertorový kompresor je třeba zaregistrovat na oficiálních webových stránkách společnosti TCL do 30 dnů od zakoupení.

# # #

O společnosti TCL

Společnost TCL Electronics se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu spotřební elektroniky, včetně televizorů, mobilních telefonů, audio zařízení, chytrých domácích produktů a spotřebičů. Díky kombinaci promyšleného designu a inovativních technologií, které inspirují ke skvělým výsledkům, přináší naše řada produktů funkce, které musíte mít, a smysluplné zážitky. Jako jedna z největších světových značek spotřební elektroniky, náš vertikálně integrovaný dodavatelský řetězec a nejmodernější továrna na výrobu zobrazovacích panelů pomáhají společnosti TCL poskytovat inovace pro všechny. Další informace naleznete na adrese: https://www.tcl.com/eu/.

TCL je registrovaná ochranná známka společnosti TCL Corporation. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Další zprávy/články tohoto/těchto zadavatelů

© 2024 newsroom.cz