HONOR oznámil nebývalý zájem o Magic V3 a potvrdil, že zásoby na některých evropských trzích jsou v tuto chvíli omezené

12. Září 2024

[shared_counts]

Nárůst prodejů v den uvedení na trh je ve srovnání s modelem Magic V2 vyšší o 56 %. Výsledkem je nutnost předčasného doskladnění.

[Praha, 12. září 2024] – Po představení nejnovějšího skládacího chytrého telefonu HONOR Magic V3, které proběhlo minulý týden na veletrhu IFA, globální technologická značka HONOR oznámila rekordní prodeje v prvních dnech od uvedení na evropský trh. Podle údajů z webu HONOR.com byly prodeje modelu Magic V3 během prvního dne na pultech obchodů o 56 % vyšší než za stejné období u předchozího skládacího modelu Magic V2.

Skladové zásoby jsou v současné době omezené, zejména u jedinečného barevného provedení „Reddish Brown“, které je exkluzivně k dispozici na HONOR.com. Nicméně se očekává, že do Evropy brzy dorazí další, větší zásilka chytrých telefonů Magic V3. Zákazníci si mohou smartphone stále zakoupit na HONOR.com, u síťových operátorů a dalších obchodních partnerů v celém regionu.

Po úspěšném uvedení modelu Magic V2 na evropský trh začátkem tohoto roku, kdy se Magic V2 stal za první čtvrtletí nejčastěji dodávaným skládacím smartphonem v Evropě, pokračuje model Magic V3 v posouvání hranic. Nový HONOR Magic V3 je nejtenčí dovnitř skládací chytrý telefon na světě s vylepšenou odolností, baterií s dlouhou výdrží, technologií umělé inteligence a displejem s ochranou očí, který byl uveden na evropský trh 5. září 2024 na veletrhu IFA. Dosud si vysloužil značnou chválu předních světových technologických médií a získal řadu ocenění „Best in show“. Tato ocenění od uznávaných technologických autorit podtrhují úspěšný posun společnosti HONOR do popředí skládacích technologií, přičemž smartphone HONOR Magic V3 nastavuje nová měřítka designu a funkčnosti v konkurenčním prostředí vlajkových zařízení.

Bai Kai, ředitel HONOR Czechia and Slovakia, dodal: „Magic V3 mění pravidla hry a jsme rádi, že uživatelé jsou z našeho nejnovější skládací smartphonu nadšení stejně jako my. Těší nás také, že poptávka po skládacích zařízeních nadále roste, a jsme hrdí, že HONOR může takové inovace uživatelům v České republice a na Slovensku přinášet.“

HONOR Magic V3: nejtenčí skládací telefon na světě se znamenitým výkonem

S elegantní tloušťkou ve složeném stavu 9,2 mm a ultralehkým tělem vážícím pouhých 226 g se HONOR Magic V3 vyrovnává tloušťce a hmotnosti vlajkových chytrých telefonů klasických tvarů, což uživatelům zaručuje maximální přenosnost. Tohoto úspěchu bylo dosaženo díky pečlivému použití 19 inovativních materiálů a 114 mikrostruktur, které posouvají skládací zařízení do nové éry přesnosti a štíhlosti. HONOR Magic V3 je vybavený osmihranným modulem fotoaparátu ve tvaru kopule, který představuje diamantový výbrus a dodává celkovému vzhledu zařízení prvek elegance a uhlazenosti.

​​K odolnosti chytrého telefonu HONOR Magic V3 přispívá také speciální vlákno, které je součástí materiálu těla a které ve srovnání s jinými vlajkovými chytrými telefony zvyšuje odolnost proti nárazu 40krát a zároveň snižuje tloušťku zadního krytu o více než 30 %. Kromě toho je zařízení vybaveno patentovaným pantem HONOR Super Steel Hinge, který vydrží až 500 000 cyklů složení a získal prestižní certifikát odolnosti SGS. Vnitřní displej HONOR Super Armored a ochranná vrstva z nanokrystalů HONOR Anti-scratch NanoCrystal Shield na vnější obrazovce zajistí, že HONOR Magic V3 vydrží i náročné každodenní používání.

HONOR Magic V3, vybavený 6,43palcovým vnějším displejem a 7,92palcovým vnitřním displejem, přináší uživatelům pohlcující vizuální zážitek. Tento chytrý telefon, zaměřený na pohodlí a pohodu uživatelů, nabízí řadu inovativních funkcí na ochranu zraku, jako je AI Defocus Display – první technologie svého druhu na světě, 4 320Hz bezrizikové PWM stmívání displeje, dynamické stmívání, cirkadiánní noční zobrazení a zobrazení přirozených tónů.

Kromě toho je HONOR Magic V3 vybaven pokročilou křemíkovo-uhlíkovou 5 150mAh baterií třetí generace, která je podporována bleskurychlým 66W kabelovým a 50W bezdrátovým nabíjením HONOR SuperCharge a zajišťuje uživatelům nepřerušovaný mobilní zážitek bez stresu. Zařízení je vybaveno také inovativním systémem HONOR Falcon Camera, který zahrnuje 50MP periskopický teleobjektiv, 50MP hlavní fotoaparát a 40MP ultraširokoúhlý fotoaparát, a slibuje tak uživatelům, kteří chtějí pořizovat úžasné fotografie chytrým telefonem, bezkonkurenční kvalitu obrazu a všestrannost.

HONOR Magic V3 přichází také s celou řadou inteligentních funkcí. Patří mezi ně i Magic Portal spolu s fotografickými funkcemi s umělou inteligencí, jako jsou HONOR AI Motion Sensing pro bleskově rychlé snímky a HONOR AI Portrait Engine pro vylepšení portrétů. Ve spolupráci se službou Google Cloud obohacuje HONOR řadu funkcí pro lepší produktivitu. Tyto funkce jsou podporovány umělou inteligencí a cloudovými technologiemi společnosti Google, což uživatelům umožňuje zlepšit celkovou efektivitu. Jedná se o funkce HONOR AI Eraser, Face to Face Translation a překladatelské nástroje v HONOR Notes. Tím společnost HONOR naplňuje příslib nové éry všestrannosti a produktivity s podporou umělé inteligence a uspokojuje vyvíjející se požadavky firemních a profesionálních uživatelů.

Barvy, cena, dostupnost

Chytrý telefon HONOR Magic V3 je na českém trhu dostupný od 5. září za cenu 48 990 Kč pro verzi s pamětí 12 + 512 GB. Novinka je k dispozici v zelené a černé barvě. Při nákupu od 5. září do 29. 9. získáte navíc zdarma slevový kupon v hodnotě 7 500 Kč, HONOR Magic-Pen v hodnotě 2 490 Kč, 66W nabíječku a službu HONOR Care+, která zahrnuje 6měsíční záruku na výměnu displeje. Akce platí u prodejce Alza.

###

Další informace o značce HONOR najdete na oficiálních webových stránkách: www.honor.com/cz.

O značce HONOR

Společnost HONOR je předním světovým dodavatelem chytrých zařízení. Jejím cílem je stát se globální ikonickou technologickou značkou a prostřednictvím svých výkonných produktů a služeb vytvářet nový inteligentní svět pro každého. Neochvějně se zaměřuje na výzkum a vývoj a snaží se vyvíjet technologie, které lidem po celém světě umožňují jít dál a dávají jim svobodu dosáhnout a udělat víc. HONOR nabízí řadu vysoce kvalitních chytrých telefonů, tabletů, notebooků a nositelných zařízení, které vyhovují každému rozpočtu, a díky svému portfoliu inovativních, prémiových a spolehlivých produktů umožňuje lidem stát se lepší verzí sebe samých.

Sledujte HONOR na sociálních sítích:

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

Další zprávy/články tohoto/těchto zadavatelů

© 2024 newsroom.cz