GFI Software – Nejlepší IT řešení pro malé a střední podniky.

21. Listopad 2023

[shared_counts]

Centrála Ostrava

Opavská 6230/29a,708 00 Ostrava-Poruba

Česká republika, +420 596 912 961, [email protected]

Pobočka Hradec Králové

Třída SNP 402/48, 500 03 Hradec Králové

Česká republika, +420 491 615 380, [email protected]

Pobočka Slovensko

+421 917 554 499

[email protected]

Pobočka Adriatic

+385 99 3241 770 (HR) +381 61 6231 777 (SRB)

[email protected]

Společnost ZEBRA SYSTEMS, s.r.o. je předním distributorem s přidanou hodnotou (VAD) v segmentu IT bezpečnosti, ochrany dat a business continuity v České republice, na Slovensku a v jihovýchodní Evropě. Jedná se o rodinnou firmu s třicetiletou historií na trhu. Vedle prodeje produktů poskytuje svým zákazníkům špičkové služby podpory a školení. ZEBRA SYSTEMS je distributorem značek Acronis, AST, Cloudflare, GFI Software, N-able a Company (Un)Hacked. Společnost opakovaně získala ocenění ChannelWorld Awards pro nejlepší VAD distributory.

Navigace

Důležité odkazy

Vyhledávání

Spravovat Souhlas s cookies

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.

Funkční Funkční Vždy aktivní

Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.

PředvolbyPředvolby

Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.

StatistikyStatistiky

Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.

MarketingMarketing

Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.

Zdroj: zebra.cz

© 2024 newsroom.cz