PHILCO PTL 93 F od 2 989 Kč

28. Duben 2024

[shared_counts]

Parametry produktu

volně stojící

bílé

1 ks

41 dB

ano

ne

N-ST

monoklimatické

ne

Popis produktu

Pro jednodvéřovou monoklimatickou chladničku PTL 93 F od značky Philco najdete využití nejen v domácnosti, ale také v hotelech, kancelářích a na studentských kolejích. Skvěle se hodí pro chlazení a skladování potravin a nápojů. Vzhledem k jejím malým rozměrům se vejde i do menší kuchyní a místností. Lednička v energetické třídě F patří mezi úspornější modely. Nízkou spotřebu elektrické energie a jednoduché používání jistě ocení každý z vás.

Jednodvéřová, monoklimatická chladnička PTL 93 F je svými rozměry vhodná do menších prostor. V energetické třídě F. Vnitřní LED osvětlení chladničky zajistí komfort při ukládání potravin.

Malý, ale praktický spotřebič Po otevření chladničky se rozsvítí LED osvětlení, které ozáří její vnitřek. Zajistí vám pohodlí a přehled při ukládání potravin. Dveře se dají otočit. Rozevřete je jak zprava, tak zleva. Po jejich otevření tedy nehrozí poničení zdi, k níž ledničku můžete bez obav umístit. Na dveřích naleznete 3 přihrádky pro rozšíření úložného prostoru. Do jedné z nich jednoduše vložíte i vyšší láhve nebo krabice s džusy. 3 skleněné police uvnitř chladničky sami nastavíte do vhodné výšky, která vám bude vyhovovat, a průhledná přihrádka vám umožní skladovat zeleninu a ovoce.

Objem chladničky 93 l Energetická třída F Roční spotřeba energie 107 kWh Mechanické ovládání 3 skleněné police s možností nastavit si vhodnou výšku 3 dveřní poličky rozšiřující úložný prostor Přihrádka na ovoce a zeleninu LED osvětlení Zaměnitelný směr otevírání dveří Klimatická třída N-ST Hlučnost 41 dB Barva bílá Rozměry (VxŠxH): 86,4 x 47,2 x 44,6 cm

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Autorizovaný prodejce

Autorizovaný prodejce

Autorizovaný prodejce

© 2024 newsroom.cz