Vestavné spotřebiče Whirlpool: Absolutní krása a široká nabídka…

05. Květen 2024

[shared_counts]

Vestavné spotřebiče Whirlpool: Absolutní krása a široká nabídka v řadách W Collection, Absolute a Actual

05.06.2024

Možná právě teď uvažujete nad koupí vestavné mikrovlnné nebo horkovzdušné trouby od značky Whirlpool, ale jak se v široké nabídce zorientovat a vybrat to pravé přímo pro vás? Víte, jaké jsou hlavní charakteristiky řady W Collection? Čím překvapí modely Absolute nebo proč zvolit design Actual? Ty nejdůležitější informace, rozdíly a výhody se dozvíte v dnešním článku.

O čem se dočtete:

Prémiová řada Whirlpool W Collection Černočerná W11 W9 charakterizují černé sklo a prvky nerezu Leštěná ocel a sklo dominují řadě W7 Design Absolute Řada Actual

Dokonalý designový soulad, pokročilé funkce, moderní technologie a nabídka rozmanitá tak, že si vybere opravdu každý. Značka Whirlpool jako jedna z mála na trhu nabízí široký výběr vestavných spotřebičů, které se perfektně doplňují. Jsou vám povědomé názvy W Collection, Absolute nebo Actual, případně spojení W7, W9 a W11? Nebojte se, nejedná se o šifry, ale o označení jednotlivých produktových řad horkovzdušných a mikrovlnných trub. Každá je něčím specifická a na své si přijdou jak nadšenci skutečně výjimečného designu, tak i zákazníci, kteří upřednostňují skvělý poměr výkonu, vybavení a ceny.

Společným a neoddiskutovatelným jmenovatelem všech tří řad W Collection, Absolute a Actual jsou maximální kvalita, praktičnost, nadstandardní vybavení, moderní funkce v čele s párou nebo teplotní sondou a pochopitelně jedinečný vzhled. Řídícím centrem většiny modelů horkovzdušných a mikrovlnných trub je inteligentní technologie 6. SMYSL, která vás provede krok za krokem celým procesem přípravy jídla podle zvoleného receptu, bude hlídat teplotu, čas a v pravou chvíli přidá třeba správné množství páry. Další velkou předností vestavných trub Whirlpool je prodloužená 10letá záruka na motor ventilátoru, kterou si zajistíte po registraci spotřebiče na stránkách výrobce.

Prémiová řada Whirlpool W Collection

Řada W Collection reprezentuje dokonalý soulad vestavných spotřebičů v moderním designu s těmi nejvyspělejšími technologiemi nejvyšší třídy. Je určena všem, které doslova přitahuje dokonalý design společně s perfektním výkonem. Můžete se spolehnout, že řada W Collection nabízí jen prémiové produkty, které jsou připraveny beze zbytku naplnit vaše očekávání a potřeby.

Spokojit se s dokonalostí

Ucelená řada domácích spotřebičů doslova změní váš život v domácnosti. Copak to jde? Představte si, že ano! Když se spojí špičkový design a nejmodernější technologie Whirlpool, propojení mezi domácností a vaším životem bude mnohem důmyslnější a citlivější na detaily. Každý spotřebič z této impozantní kolekce je navržen tak, aby byl z každého úhlu elegantní a moderní. A pochopitelně za všech okolností dokonalý. Této řadě dominují horkovzdušné a mikrovlnné trouby, pro které je zcela zásadní jejich designový soulad a inteligentní funkce jako například Wi-Fi připojení, unikátní čtyřbodová teplotní sonda a možnost stále populárnějšího zdravého a chutného vaření v páře. Řada W Collection se dále člení na dílčí řady W7, W9 a W11, které spojují charakteristické prvky, to vše pod taktovkou inteligentní technologie 6. SMYSL.

Patentovaná teplotní sonda MultiSense kontroluje teplotu ve 4 různých bodech pro maximální přesnost vaření a dokonalé výsledky. Samonosnou konstrukci lze použít na maso a ryby, ale také na chléb a pečivo.

Černočerná W11

Designová řada spotřebičů W11 je navržena pro rafinované a minimalistické kuchyně. Dokonalá krása skla v kombinaci s čistými liniemi přináší elegantní soulad. Lineární přesnost tvarů spotřebičů z řady vestavných spotřebičů W11 dokáže vytvořit úžasný jednotný vzhled. Inovativní senzory a funkce, jako například 100% pára, mění složité programy na jednoduché, a pomáhají tak dosáhnout bezkonkurenčního výkonu.

Řadě W11 vévodí celočerné provedení s jemnou linkou integrovaného nerezového madla a zcela tak dává vyniknout barevnému textovému displeji MySmartDisplay, který vás dokonale provede přípravou každého jídla. Kromě toho si můžete vybrat až ze 100 receptů a kombinací a až ze 45 automatických programů. Skvělou volbou je například model trouby Whirlpool W Collection W11I OP1 4S2 H, který se pyšní 100% párou, troubou o objemu 73 litrů, energetickou třídou A+ a víceúrovňovým pečením Cook4. Nejvyšší řadu W11 můžete doplnit také vestavným kávovarem, ohřevnou zásuvkou nebo třeba turbo troubou.

W9 charakterizují černé sklo a prvky nerezu

Vestavné spotřebiče designové řady W9 jsou inspirativní kombinací minimalistického designu a inovativních technologií. Elegantní skleněné povrchy v kombinaci se speciální nerezovou úpravou ošetřenou nanotechnologií iXelium představují ideální řešení pro moderní kuchyně.

Všechny spotřebiče řady W9 jsou vyrobeny v jednotném designu, který zajišťuje harmonii a exkluzivní vzhled a současně jsou vybaveny intuitivními a snadno použitelnými funkcemi. Pro řadu W9 je charakteristická kombinace černého skla a prvků nerezu v souladu s barevným grafickým displejem, který nabídne až 60 praktických receptů a 40 automatických programů. Oslovila vás tato řada a rozhodli jste se pro horkovzdušnou troubu W9? Volba může padnout třeba na model Whirlpool W Collection W9 OM2 4MS2 H v nerezovém provedení, který kromě 10leté záruky na motor ventilátoru nabízí hydrolytické čištění SmartClean, jedinečnou funkci společného pečení sladkých, slaných i masových pokrmů bez smíchaní chutí i vůní Cook4 či pomalé zavírání dvířek.

Pokud uvažujete nad zakoupením obou spotřebičů, budete doslova ohromeni šíří nabídky a možnostmi. Výše zmíněnou pečicí troubu můžete doplnit mikrovlnkou ze stejné řady, a to modelem Whirlpool W Collection W9 MD260 IXL, který disponuje oblíbenou funkcí Crisp pro přípravu křupavých dobrot.

A jestliže rádi grilujete, potřebujete rychle rozmrazit potraviny nebo připravit zdravá jídla v páře, tato mikrovlnná trouba je vám k službám. Samozřejmě i tento spotřebič je opatřen speciální povrchovou úpravou iXelium, která je vysoce odolná proti poškrábání a snadno se čistí.

Leštěná ocel a sklo dominují řadě W7

Designová řada W7 je moderní kolekce vestavných spotřebičů kombinující leštěnou ocel se sklem. Pro milovníky čistých linií jsou k dispozici modely s černým skleněným povrchem. Každý detail je navržen tak, aby dokonale zapadl do interiéru. Za nadčasovým vzhledem se skrývá řada pokročilých technologií, intuitivních funkcí a inteligentních řešení. Černobílý textový displej nabízí výběr z mnoha pestrých receptů nebo automatických programů.

Absolutně nejširší nabídka modelů, funkcí a barev, to je Absolute

Nadčasový design a skvělý výkon, tak by se dala jednoduše charakterizovat řada vestavných spotřebičů s názvem Absolute. Kolekce s futuristickým designem, bezkonkurenčním výkonem a pokročilou technologií je navržena tak, aby snadno zapadla do každé kuchyně. Horkovzdušné a mikrovlnné trouby z této kolekce jsou vybaveny inovativní technologií 6. SMYSL pro vždy dokonalé výsledky s minimem úsilí. Maximální flexibilita, snadné použití a osobitý vzhled s originálním barevným akcentem vás jednoduše nadchnou. Ztotožnili jste se s tím úchvatným konceptem? Potom si svou kuchyni můžete vybavit troubou Whirlpool ABSOLUTE AKZ9 6270 IX a případně ji můžete doplnit mikrovlnnou troubou ze stejné řady Whirlpool ABSOLUTE AMW 730 IX.

Absolute definuje centrální středové tlačítko

Charakteristickým prvkem nejobsáhlejší řady mikrovlnných a horkovzdušných trub Whirlpool je centrální středové tlačítko s ikonou technologie 6. SMYSL. To nejen definuje vzhled, ale je základním prvkem jednoduchého ovládání. Spotřebiče jsou i díky němu v dokonalém designovém souladu a se stejným principem ovládání. Překvapí vás výběr možností barevných provedení od černé, nerezové až po velmi originální Champagne nebo bílé sklo.

Nadstandardní vybavení za přijatelnou cenu

V této cenově střední kategorii je samozřejmostí nadstandardní vybavení v čele s modely s teplotní sondou, automatickými recepty s inteligentní technologií 6. SMYSL a dvěma variantami samočištění, a to formou pyrolýzy nebo parního čištění SmartClean.

Šíře portfolia trub i mikrovlnných trub Absolute ve dvou velikostech přináší možnost vybrat si tu pravou kombinaci přesně na míru.

Design Actual je aktuální nejen pro začínající domácnosti

Nejnovější součástí komplexní nabídky Whirlpool je řada vestavných horkovzdušných a mikrovlnných trub s názvem Actual. Tu spojuje množství nejžádanějších funkcí pro moderní vaření, v čele také s pečením s přidanou párou, s univerzálně elegantním designem s dominantou černého skla nebo nerezu, černobílým displejem a jednoduchým ovládáním.

Skvělým benefitem je také samočištění horkovzdušných trub, kdy lze volit mezi pyrolýzou stojící na principu vysoké teploty a spálení nečistot nebo SmartClean a silou páry. Tyto modely jsou dostupnou volbou například pro začínající domácnosti a ty, kdo hledají skvělý poměr mezi výkonem a cenou bez kompromisů.

Chcete se dozvědět o této cenově dostupné řadě dozvědět více? Přečtěte si rozsáhlý článek, který detailně představuje všechny výhody multifunkčních trub Actual.

© 2024 newsroom.cz