Minuty z výroby: svatba

28. Květen 2024

[shared_counts]

enCZ

Odebírejte naše články, ať vám už nic neunikne:

Tímto uděluji souhlas se zpracováním svých osobních údajů za účelem informování o produktech, službách a událostech souvisejících se Škoda Auto. Odhlásit

Podívejte se, téměř krok za krokem, jak se vyrábějí automobily Škoda. Svatba je v žargonu výroby automobilů moment, kdy se spojí karoserie s podvozkem. Sledujte svatbu v dalším dílu seriálu Minuty z výroby.

28. 5. 2024Škoda svět

Že budete v seriálu Minuty z výroby sledovat svatbu, to jste asi nečekali. Na výrobní lince, kterou v tomto případě projíždí Škoda Kodiaq, je to však běžná záležitost. Motor, převodovka, hnací hřídele a nápravy, nádrž a další prvky se totiž do auta nemontují jednotlivě, ale jako jeden celek najednou. Celá sestava podvozku přijíždí pod karoserii na speciálním přípravku, ten vystoupá vzhůru ke karoserii a následně oba celky pracovníci s pomocí manipulátorů spojí.

Toto je obsah třetí strany (www.youtube.com) . Přístupem k a prohlížením tohoto externího obsahu berete na vědomí, že může docházet ke zpracování osobních údajů ze strany takového externího poskytovatele a potvrzujete, že jste se seznámil/a s podmínkami, jakož i příslušnými informacemi o zpracování osobních údajů www.youtube.com.

Další články v seriálu Minuty z výroby

26. 4. 2024

© 2024 newsroom.cz