Nicki Minaj nestihla koncert v Manchesteru. Zatkla ji totiž nizozemská policie

27. Květen 2024

[shared_counts]

Fanoušci Nicki Minaj, kteří se v sobotu 25. května vydali na její koncert do nové manchesterské arény Co-Op Live, se své hvězdy na pódiu nedočkali. Návštěvníci v hale vytrvali až do půl desáté, kdy jim pořadatelé oznámili, že interpretka koncert v rámci svého turné „Pink Friday 2“ bohužel nestihne.

Rapperku totiž zadržela nizozemská policie kvůli údajnému „převážení drog při cestě mezi zeměmi“. Po pěti až šesti hodinách ve vězení se jí podařilo dostat na letadlo směrem do Manchesteru, ale kvůli dalším zpožděním už nestihla na vystoupení dorazit včas.

Nicki jakékoli své pochybení odmítla a osočila nizozemské úřady z toho, že podle ní záměrně zabránily jejímu vystoupení v Manchesteru, a tak hodlá situaci řešit ve spolupráci s právníky a Bohem.

Svým fanouškům, kterým slíbila vystoupení nahradit co nejdříve, se omluvila slovy: „Prosím, prosím, prosím, přijměte mou nejhlubší a nejsrdečnější omluvu. Dnes mi skutečně dokonale ublížili, ale i toto přejde. Dělají to stále dokola. Já jsem se snažila o tom nemluvit, protože si zasloužíte slyšet jen to dobré. Nesnáším, když vás zapojuji do něčeho, co není jen pro zábavu.“

Všechny další koncerty by měly již proběhnout bez problémů, manchesterští fanoušci se odloženého vystoupení dočkají snad už v červnu. A Nicki Minaj pro ně prý připraví i nějaké překvapení.

© 2024 newsroom.cz