BEKO BDIN38651C od 12 775 Kč

30. Září 2023

[shared_counts]
  • Registrovaný uživatel Doporučuje produkt90 %energetická třídašuplík na příborysplňuje to, co lze od myčky očekávatpozor, produkt NENÍ IKEA METOD kompatibilní (jak je uváděno v parametrech)!!! Tohle bylo naše hlavní kritérium výběru. S montáží dvířek byl velký problém, musely se řezat a upravovat na míru, což dlouho trvalo a bylo to pro nás i pro montéra zbytečné zdržování a komplikace.univerzální návod k více typům beko myček, ze kterého nelze vyčíst, které konkrétní funkce spotřebič má, takže si člověk stejně zvykne na používání základního programu..nepříliš dobrá dotyková odezva panelu, musí se důrazně, někdy víckrát zmáčknouttalíře s „větším“ (26 cm) průměrem se špatně skládají do spodního koše, rameno se o ně zasekává a musí se více sklopit, minulá myčka s tímhle problém nemělaMyčka nesplnila to hlavní, co jsme požadovali, tedy ikea metod kompatibilitu, i když je to v parametrech uváděno. V ostatních věcech standardní produkt, který splňuje, co je od něj očekáváno, příště bychom si jej však nejspíš nekoupili.
  • Ověřený zákazník Oldřich Brabec Doporučuje produkt90 %nízká energetická náročnostZboží splnilo naše očekávání
  • Medová Doporučuje produkt100 %Variabilnost košůVrchní šuplík na příboryVelký prostor uvnitřDezinfekční programExtra stříkací ramenoPostrádám vnitřní osvětleníU nejkratšího programu není funkce otevření dvířekMužů doporučit. Nádobí perfektně čisté. Myčka má intuitivní ovládání a velkou variabilitu nastavení vnitřních košů – nastavení výšky, možnost sklopení různých držáčků. Oceňuji vrchní šuplík na příbory, na spodním ramenu přídavné trysky pro extra špinavé nádobí. Trochu zklamání, že není slibované vnitřní osvětlení, a že se na podlahu nepromítá čas ale jen červené světlo. ale na kvalitě umytého nádobí to nic nemění a to je hlavní.
  • Magda Doporučuje produkt100 %tichápřehledné členeníodložený start po 30min….nádobí by mohlo být suššíPo 7 letech jsem vyměnila myčku .A jsem příjemně překvapená , snadnější ovládání, tichý chod, zvlášt patro pro příbory, snadná manipulace s nastavením košů dle velikosti nádobí. Myčka je velmi tichá, poprvé jsem se šla kouknout, zda jsem jí vůbec zapla. Budu si muset zvykat, že se sama pootevře po celém cyklu. Za mne by mohlo být nádobí sušší. Jinak jsem na další zápory nepřišla.
  • Veronika Doporučuje produkt90 %Myci rameno dosáhne do všech rohů myčkySpotřeba vodyDotykový displejAutomatické otevírání dvířekNastavování výšky myčky je poměrně náročnéMyčka krásně myje i ve všech rozích díky mycímu rameni, které dosáhne do rohů. Oceňuji vrchní šuplík na příbory, není zde klasický košíček ve spodním patře, takže se ušetří místo. Hlavním bodem pro mě byla menší spotřeba vody, než u ostatních myček. Navíc si ji myčka dokáže korigovat sama podle potřeby. Horší je manipulace s myčkou při instalaci – dokázala bych si představit jednodušší úpravu výšky, ale dá se zvládnout s pomocí správného nářadí. Také by mohl být lépe popsaný manuál, ale díky krásnému intuitivnímu dotykovému displeji toto nevidím jako velký nedostatek.Za mě rozhodně doporučuji.
  • Lucie Doporučuje produkt100 %tichájednoduché ovládánívelký prostor na mytí sklenic, talířů i plechůpříborový šuplíksama se otevře a vypne, takže je nádobí dříve suchéněkteré některé mycí programy by mohly být kratšíMyčka se nám líbila hlavně podle energetické skupiny B, ceny a invertorový motor nás u této velmi zaujal, je opravdu tichá. Návod je trochu strohý a na vícero typů, ale obsluha je pak velice snadná, takže není potřeba u běžného používání. Vyhovuje mi obrovský prostor na mytí a velkou výhodu vidím v příborníku, který je úplně nahoře, dají se tam dávat i naběračky a také i to, že se dá vrchní šuplík výškově nastavovat, když mám velké talíře nebo plechy. Raději myji nádobí na vyšší teplotu a tak nádobí je krásně umyté, umyje i zaschlé nádobí a dá se čas zkrátit, což uvítám také. Mohu si vybrat z 8 programů mytí, takže každý si určitě vybere, co mu vyhovuje v dané chvíli.HygieneIntense je program, který během mytí desinfikuje horkou párou a tak je nádobí opravdu čisté, toto jsem u jiných neviděla psané ve specifikacích. Jsem spokojená i s led indikátorem na zem. Líbí se mi také schované ovládání i s displejem na vrchní straně dvířek a tak v kuchyni vzhledově „neruší“.
  • Ověřený zákazník jana Doporučuje produkt100 %srozumitenost
  • Ověřený zákazník MS Doporučuje produkt100 %Vnitřní členění je prostorné , ocenuji zvlášt patro pro příbory.Tichý chod, prostorně členěná .
  • Barbora Doporučuje produkt100 %velký výběr programůautom. otevírání dvířek po domytísvětelná signalizace na podlahunízká hlučnostmožnost urychlení programůsenzor znečištění nádobíVýběr myčky nebyl jednoduchý, ale jsem moc spokojená. Myčka má tichý chod, světelná signalizace na podlahu je pro mě spíše “něco navíc”. Je to fajn, ale bez světelné signalizace bych uměla žít. Co je ovšem super, je suché nádobí a možnost zkrácení/urychlení programu.
  • Lenka Doporučuje produkt90 %tichý chodautomatické otevírání dvířek (nejde u krátkého programu)výsledek mytívelké množství programůperfektně umyté sklospeciální pogram na sklospeciání program a držáky na plechynastavitelné koševrchní velká přihrádka na příboryv popisu produktu uvedeno vnitřní osvětlení které v skutečnosti chybíuniverzální návod k několika typům myček dohromady – chybí tak důležité informace ohledně nastavení daného modeluJedná se o mojí první myčku.Mycí schopnost je vynikající i při rychlém programu.Myčka je tichá,není problém mýt i přes noc.Myčka má 8 hlavních programů + 4 přídavné programy. V popisu produktu je uvedeno vnitří osvětlení, to však tato myčka nemá.Což ale vůbec nevadí.Výhodou jsou nastavitelné koše, praktická vrchní zásuvka na příbory, držák plechů a nejvíce oceňuji automatické otevírání dvířek na konci mytí a sušení, nádobí tak vyndaváte z myčky studené a suché.Tato funkce není jen u krátkého programu.Slabinou myčky je univerzální návod k použití, který je utčený pro více typů myček a jelikož každá má jiné funkce,nedozvíte se z návodu, k čemu a jak lze připojit přídavné funkce. Musel přijít technik abychom přišly na to, že k použití přídavných programů je nutné vypout funkci mycí tableta. Pak už programy přiřadit jdou (k programům s nižší teplotou). Přitom by stačilo, kdyby tato skutečnost byla v návodu uvedena, bohužel v žádném návodu tuto informaci nenajdete. Oceňuji také servis Beko.

© 2024 newsroom.cz