The Black Keys zrušili celé severoamerické turné. Fanoušci si nekoupili vstupenky

27. Květen 2024

[shared_counts]

Dvojice The Black Keys sice v dubnu vydala povedené album „Ohio Players“, na americké fanoušky nahrávka ale asi moc nezapůsobila. Kapela tak před pár dny bez vysvětlení zrušila celé podzimní turné po Severní Americe, které mělo její příznivce potěšit na jedenatřiceti vystoupeních.

Posluchači začali okamžitě spekulovat, že za odpískáním celé šňůry určitě stojí nízký prodej drahých vstupenek na špatných místech. Duo, tvořené Danem Auerbachem a Patrickem Carneym, totiž mělo hrát ve velkých arénách. A muzikanti šli po pár dnech s pravdou ven, i když samozřejmě jejich vyjádření zní poměrně učesaně a soustředí se na to pozitivní.

„Dan a Patrick jsou živí a zdraví. Po nedávném koncertním turné ve Velké Británii a Evropě, včetně zastávek v ikonických místech jako Brixton Academy v Londýně a Zenith v Paříži, jsme se rozhodli provést některé změny v severoamerické části ‘International Players Tour’, které nám umožní nabídnout podobně vzrušující a intimní zážitek pro fanoušky i kapelu. Brzy oznámíme nový seznam koncertů,“ uvedli v tiskovém prohlášení.

Všichni, kteří si zakoupili vstupenky na původní termíny, obdrží plnou refundaci a budou první, kteří si budou moci zakoupit vstupenky na nové koncerty v menších prostorech. Formace se za tuto překvapivou změnu omluvila a věří, že fanoušci budou nadšeni. Lepší je přece jen hrát pro narvaný klub než v poloprázdné hale.

© 2024 newsroom.cz