Zlatá karta a výhodný směnný kurz zdarma, Raiffeisenbank nabízí roční benefity k AKTIVNÍMU účtu | Raiffeisenbank

24. Květen 2024

[shared_counts]

Zlatá karta a výhodný směnný kurz zdarma, Raiffeisenbank nabízí roční benefity k AKTIVNÍMU účtu

24. 5. 2024

K založení AKTIVNÍHO účtu nebo při změně CHYTRÉHO účtu na AKTIVNÍ získají klienti Raiffeisenbank zlatou debetní kartu a RB směnárnu zdarma. Akce platí od 24. května do odvolání, roční výhoda potom ode dne aktivace účtu.

Pokud si nový nebo stávající klient Raiffeisenbank založí AKTIVNÍ účet v období od 24. května, získá zdarma zlatou debetní kartu a RB směnárnu, obojí na dobu jednoho roku. Akce platí pro ty klienty, kteří se rozhodnou založit rovnou AKTIVNÍ ÚČET, i pro ty, kteří libovolný jiný účet změní na tarif AKTIVNÍ, pokud jej v Raiffeisenbank ještě nikdy založený neměli.

„Zákazníci s nově založeným AKTIVNÍM účtem nebo při změně CHYTRÉHO účtu na AKTIVNÍ, získají po dobu dvanácti měsíců RB směnárnu a kartu VISA Gold nebo Debit Mastercard Gold zdarma. Zlatá karta přináší exkluzivní výhody v podobě cestovního pojištění zdarma, vstupů do letištních salonků, lékařské asistence a dalších slev a benefitů u partnerů. V rámci RB směnárny potom mohou platit v zahraničí nebo nakupovat přes internet výhodněji, než by tomu bylo u jiných tarifů,“ přibližuje akci Adéla Tůmová, produktová manažerka Raiffeisenbank.

RB směnárna poskytuje vždy výhodnější kurz oproti běžné nabídce. Navíc nabízí směnu peněz online v mobilu kdykoliv, 24 hodin 7 dní v týdnu. U AKTIVNÍHO účtu je navíc zdarma vedení jeho multiměnové složky.

Podmínkou pro roční užívání zlaté debetní karty a RB směnárny zdarma je, aby měl klient aktivovaný AKTIVNÍ účet poprvé a v době jeho aktivace mu bylo minimálně 18 let. Informace ke zlaté kartě zájemci naleznou na této webové stránce a bližší specifikace RB směnárny na tomto odkazu. Více podrobností o celé akci je k dispozici na internetových stránkách Raiffeisenbank.

Zdroj: rb.cz

© 2024 newsroom.cz