Doprovodná podnikatelská mise do Alžírska

24. Květen 2024

[shared_counts]
  • Doprovodná podnikatelská mise do Alžírska

Datum

Přihlásit na misi

Hospodářská komora Vás zve k účasti na zajímavou podnikatelskou misi do Alžírska.

Mise HK ČR je organizována při příležitosti organizace 55. ročníku veletrhu FIA (Foire International d´Alger) – Mezinárodní alžírský veletrh.

Alžírsko patřilo k silným obchodním partnerům bývalého Československa. Hospodářská komora zorganizovala poslední podnikatelskou misi v roce 2017. Mezinárodní veletrh je příležitostí navázat na dřívější silné vazby, které jsme s Alžírskem měli.

Veletrhu se zúčastní delegace státního tajemníka MPO ČR, který společně s velvyslancem ČR v Alžírsku slavnostně otevřou ve VIP zóně český stánek, který budou moci účastníci mise využít k prezentaci svých aktivit. VIP zónou budou procházet prezident Alžírské komory a ministři.

O plánované misi je již informována Alžírská obchodní a průmyslová komora (CACI), která vyjádřila zájem a podporu této iniciativě. Dle komory panuje silný zájem o zahraniční investice a transfer technologií na úkor klasického dovozu zboží. Zvány jsou tak firmy napříč obory, zejména z oblasti energetiky, zdravotnictví, dopravní infrastruktury, ale i jiní.

Jedním z klíčových bodů programu je také setkání s vedením CACI, podnikatelské fórum včetně B2B jednání a účast na společenském setkání se zástupci zastupitelského úřadu a alžírskými firmami.

Misi organizuje Hospodářská komora ČR ve spolupráci s Česko-alžírským výborem při zahraniční sekci HK ČR a se zastupitelským úřadem v Alžíru za podpory prostředků z programu ekonomické diplomacie.

Pro vstup na území Alžírska je třeba vízum, které se bude vyřizovat v součinnosti s HK ČR na velvyslanectví v Praze.

Jak se přihlásit

  • prosíme provést online registraci zde
  • zaslat kompletně vyplněnou a podepsanou přihlášku
  • zaslat slide pro prezentaci
  • zaslat datovou stranu cestovního dokladu
  • zaslat profilovou fotografii

na emailovou adresu [email protected] nejpozději do neděle 02. června 2024.

Záloha na účastnický poplatek bez DPH činí 2 268 EUR / 55 000 Kč (členové HK ČR mají slevu 10 %) a zahrnuje leteckou linkovou přepravu, ubytování na 3 noci, transfery, účast na veletrhu, organizaci firemních jednání, organizační náklady spojené s přípravou mise a služby pracovníků HK ČR po dobu mise.

Po přihlášení Vám zašleme zálohovou fakturu.

Dokumenty ke stažení

Přihláškana zahraniční misi

Teď už stačí jen vyplnit pár údajů o Vás a o Vaší firmě a my Vás provedeme celým procesem tak, abychom Vás mohli přivítat v podnikatelské delegaci.

Jako člen HK ČR máte automaticky nárok na slevu 10% z ceny účasti. Věnujte však také pozornost dalším podmínkám účasti, zejména splnění všech povinností vůči státu. Těšíme se na Vás.

© 2024 newsroom.cz