Tork uvádí na trh balení stlačených ručníků pro řadu Tork Xpress Multifold

21. Květen 2024

[shared_counts]

Nové balení zdvojnásobuje kapacitu zásobníku, šetří skladovací prostor a zároveň snižuje četnost doplňování zásob ručníků na ruce

Globální značka profesionální hygieny Tork, spadající pod společnost Essity, představila nové balení ručníků pro systém Tork Xpress® Multifold, které je z 50 % stlačené1, což umožňuje zásobníkům pojmout dvakrát více ručníků a obsloužit tak dvakrát více zákazníků, než je nutné je doplnit2. Podniky díky nim ušetří místo při skladování a údržbou svých zařízení stráví méně času.

Jedinečná technologie komprese při výrobě snižuje množství vzduchu ve svazku ručníků, čímž se balení účinně stlačí a spotřeba obalového materiálu se sníží až o 27 %1. Do přepravních vozidel se pak vejde téměř dvakrát více stlačených svazků ručníků4, což přispívá ke snížení emisí uhlíku. Podniky mohou také skladovat dvojnásobné množství papírových ručníků, čímž optimalizují kapacitu svých skladů i stávajících zásobníků na ručníky Tork Xpress. Stlačené ručníky přitom nabízejí stejnou kvalitu, na jakou jsou zákazníci společnosti Tork zvyklí.

„Neustále inovujeme, abychom pomohli podnikům lépe využít jejich stávající zdroje a využívat výhody udržitelné hygieny,“ řekla Bénédicte de Croon, produktová ředitelka pro hygienu rukou značky Tork. „Dnešní restaurace, zdravotnická zařízení a menší kanceláře si hluboce uvědomují důležitost správné hygieny rukou. Naše řešení, jako jsou stlačené ručníky, zvyšují efektivitu využití prostoru i personálu, vyžadují méně doplňování a pomáhají zajistit dostupnost ručníků pro zajištění úrovně hygieny.“

Hygienické výrobky a služby Tork se zaměřují na potřeby všech podniků, zejména těch s menšími provozovnami a bez specializovaných facility manažerů. Data ukazují, že systém Tork Xpress Multifold na ručníky je nejintuitivnějším a nejsnadněji doplňovatelným zásobníkem ručníků Tork3. Umožňuje snadné doplnění ručníků bez předchozího zaškolení. Stlačené svazky obsahují více ručníků1, jsou navržené pro snadnější manipulaci při doplňování a zaměstnanci jich mohou na úklidovém vozíku převážet dvakrát tolik1 – ušetří tak čas při přepravě.

Více informací o stlačených ručnících nebo systému Tork Xpress Multifold, navštivte https://www.tork.cz/product/100888/naplne/papirove-rucniky.

  1. Ve srovnání s klasickými Tork skládanými ručníky
  2. Ve srovnání s klasickými Tork skládanými ručníky v zásobníku Tork H2 Mini
  3. Ve srovnání se systémem Tork Matic a Tork PeakServe
  4. Ve srovnání s klasickými Tork skládanými ručníky a založeno na množství ručníků, jež se vejdou na paletu

Tork

Značka Tork nabízí produkty a služby profesionální hygieny zákazníkům po celém světě, od restaurací a zdravotnických zařízení po kanceláře, školy a průmysl. Mezi naše výrobky patří zásobníky, papírové ručníky, toaletní papír, mýdlo, ubrousky, papírové utěrky, ale také softwarová řešení pro úklid na základě analýzy a vyhodnocení dat. Tork se stal lídrem na trhu díky svým odborným znalostem v oblasti hygieny, funkčnímu designu a udržitelnosti. Podporuje zákazníky v tom, aby mysleli na budoucnost a byli za všech okolností schopní pokračovat v podnikání. Tork je globální značka společnosti Essity a je oddaným partnerem zákazníků ve více než 110 zemích. Čerstvé zprávy a inovace společnosti Tork najdete vždy na www.tork.cz.

Essity

Essity je globálním lídrem v oblasti hygieny a zdraví. Zaměřuje se na zlepšování každodenního života skrze své produkty a řešení. Essity obchoduje přibližně ve 150 zemích světa pod značkami globálních lídrů TENA a Tork, ale i dalšími silnými značkami jako jsou JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda a Zewa. Essity zaměstnává přibližně 48 tis. lidí. Čisté prodeje se v roce 2022 vyšplhaly na cca 15 miliard euro. Ústředí společnosti Essity se nachází ve švédském Stockholmu. Společnost je kotovaná na burze Nasdaq Stockholm. Essity překonává překážky k životní pohodě a přispívá k rozvoji zdravé a udržitelné společnosti. Další informace najdete na www.essity.com.

© 2024 newsroom.cz