Agentura Adverto se transformuje na marketingové studio a představuje novou brand identitu

20. Květen 2024

[shared_counts]

Praha, Česká republika – Výkonnostní agentura adverto se transformuje na plnohodnotné marketingové studio a zároveň představuje novou brand identitu. Tato strategická změna umožňuje advertu rozšířit své služby a poskytnout klientům ještě vyšší úroveň kreativity, inovace a efektivity.

S rychlým rozvojem digitálního prostoru a narůstající poptávkou po komplexních marketingových řešeních se adverto rozhodlo přizpůsobit se novým výzvám a poskytnout klientům širší spektrum služeb. Transformace na marketingové studio přináší výhody v podobě rozšířených možností a odborných znalostí, které napomohou klientům dosáhnout jejich obchodních cílů efektivněji a úspěšněji.

Souběžně s touto transformací přichází adverto také s novou brand identitou, která odráží jejich novou strategii a směřování. Nové logo a vizuální prvky vyjadřují inovativnost, profesionalitu a dynamiku adverto jakožto moderního marketingového studia.

“Jsme nadšeni ohlášením naší transformace na marketingové studio,” uvedl Šimon Klas, majitel agentury adverto. “Tato změna nám umožňuje posílit naše schopnosti a nabídnout klientům vyšší hodnotu prostřednictvím komplexních a inovativních marketingových řešení. Naše rozšířené týmy odborníků z různých oblastí nám umožní lépe vyhovět potřebám našich klientů a posílit naši pozici na trhu.”

Nové marketingové studio adverto nabídne komplexní služby včetně strategie a plánování marketingových kampaní, tvorby obsahu, digitálního marketingu, sociálních médií, brandingových aktivit, webdesignu a vývoje, analytiky a měření výkonu. Tímto rozšířením bude adverto schopno poskytnout klientům jedno místo pro správu jejich marketingových potřeb a maximalizaci dosahu a účinnosti.

© 2024 newsroom.cz