GO-GET 2024: Uber představuje inovace pro společné zážitky

16. Květen 2024

[shared_counts]

Praha, 16. května 2024 – Udržovat osobní kontakty je v dnešní digitální době důležitější než kdy jindy. To bylo hlavním tématem letošní výroční produktové akce společnosti Uber s názvem GO–GET 2024. Uber si dal v rámci představení nových produktů a funkcí za cíl usnadnit lidem možnosti osobně se setkávat a užít si společné zážitky a zároveň ušetřit své peněžence, ať už se jedná o společnou cestu na koncert, nebo nákup na letní zahradní oslavu.

Zde je přehled novinek, které Uber v rámci akce představil:

Uber Shuttle

Nová služba Uber Shuttle přináší možnost rezervovat si místo v lokální kyvadlové dopravě a vyrazit tak s dalšími lidmi do společného cíle za zlomek ceny UberX. Díky oficiálnímu partnerství s vybranými kulturními prostory společnosti Live Nation a Hard Rock Stadium v Miami, tak nabízí revoluční způsob dopravy na kulturní a sportovní akce. Uber do budoucna dále plánuje spolupracovat s letišti a místními úřady na zajištění pohodlné letištní kyvadlové dopravy pro cestující ve městech po celém světě.

Plánování sdílené jízdy UberX Share

Populární služba Uber X Share, která je vhodná například pro společné dojíždění do práce, nyní dostane možnost naplánovat si sdílenou jízdu 10 minut až 30 dní předem a ušetřit tak v průměru 25 % oproti UberX. Více cestujících v menším počtu aut znamená snížení spotřeby pohonných hmot a emisí uhlíku, což je v souladu se závazkem Uberu k udržitelné městské mobilitě.

Uber One pro Studenty

Členství v programu Uber One, které přináší spoustu úspor za jízdy i doručování a další exkluzivní výhody, je nyní v nabídce pro vysokoškolské studenty za poloviční cenu, tedy 4,99 dolaru měsíčně nebo 48 dolarů ročně. Kromě členských cen a výhod jako doprava zdarma, nebo až 10 % sleva na objednávky, získají studenti také speciální nabídky a zboží zdarma ze svých oblíbených podniků, jako například Domino’s, Starbucks a Taco Bell.

Uber Eats Lists

Jídlo dokáže nejen sbližovat, ale pomáhá také objevovat nové kultury. Uber Eats tento zážitek ještě více umocňuje zavedením funkce Lists (seznamy), díky kterým můžete najít inspiraci pro jídlo na každou příležitost. Pomocí Lists můžete procházet doporučení od ostatních uživatelů aplikace, sdílet svá vlastní oblíbená místa a oblíbená jídla a být tak ve spojení s přáteli, kteří s vámi sdílejí lásku ke gastronomii.

Uber Caregiver

Uber si uvědomuje, jak důležitou roli ve společnosti hrají pečovatelé a představuje funkci Uber Caregiver, která je navržená tak, aby jim zjednodušila jejich každodenní povinnosti. Osoby, které jsou závislé na pomoci druhých si mohou své pečovatele jednoduše přidat do Uber aplikace a ti jim tak dokážou vzdáleně rezervovat jízdy k doktorovi, nakupovat zdravotnické potřeby nebo objednávat potraviny. Díky vestavěným komunikačním nástrojům, jako je společný chat pro všechny tři strany, mohou pečovatelé efektivně spolupracovat s řidiči nebo kurýry a zajistit tak hladký průběh pro všechny.

Costco

Zahradní slavnosti, grilování u bazénu s rodinou, nebo víkendy strávené na pláži. To je jen pár z oblíbených letních aktivit, na které se každý rok těšíme, ale které zároveň vyžadují spoustu příprav. Uber Eats se spojil se společností Costco, aby tyto přípravy usnadnili. Uživatelé si nyní mohou objednat oblíbené produkty Costco přímo ke dveřím a užít si více volného času se svými blízkými.

___

O společnosti Uber

Posláním Uberu je vytvářet příležitosti prostřednictvím pohybu. Začali jsme v roce 2010, a to řešením jednoduchého problému: jak se spolehlivě a bezpečně svézt jediným dotykem tlačítka? O více než 10 miliard jízd později vytváříme produkty, s nimiž se lidé dostanou vždy tam, kam chtějí. Uber je platforma, která mění způsob, jakým se lidé, jídlo i předměty pohybují městy, a otevírá tak pro svět nové možnosti. Více informací o společnosti naleznete na www.uber.com.

© 2024 newsroom.cz