Do Pardubic a Kladna přijíždí služba doručování jídla Bolt Food

15. Květen 2024

[shared_counts]

Paleta služeb platformy Bolt v Pardubicích a Kladně se nyní rozšiřuje o doručování jídla prostřednictvím aplikace Bolt Food. Kurýři se zelenou termotaškou vezou vysoké slevy v prvních týdnech provozu služby i mimořádně výhodné podmínky spolupráce pro restauratéry.

Po čtyřech letech působení služby Bolt Food na českém trhu čítá její aplikace vysoké desítky tisíc uživatelů, a partnerští kurýři Bolt Food platí za neodmyslitelnou součástí života ve městech po celé republice. K nim letos přibyl Liberec, Jablonec nad Nisou, a nyní také Pardubice a Kladno. Uživatelé v aplikaci najdou široký výběr restaurací od oblíbených řetězců po místní podniky, který se bude dle poptávky průběžně rozšiřovat. A to také o pekařství, cukrárny, květinářství nebo obchody s chovatelskými potřebami.

Při příležitosti spuštění služby v nabízí Bolt Food v Kladně a Pardubicích po několik týdnů dopravu zdarma do vzdálenosti 2 kilometrů a slevu ve výši 40 procent na první objednávku ze všech restaurací. Lidé si mohou aplikaci Bolt Food stáhnout z Google Play i App Store a kromě na výhodné ceny se těšit také z rychlého doručení, které zpravidla netrvá déle než 25 minut, či možnosti zvolit si čas doručení předem.

„Po celém Česku si lze přes Bolt Food objednat z bezmála 3 000 restaurací a obchodů, ke kterým se nyní přidávají také místní podniky. Naše aplikace jim umožňuje rychle a jednoduše získávat nové zákazníky třeba i z opačného konce města. Podle zkušenosti našich partnerů z jiných měst se počet objednávek po navázání spolupráce s Bolt Food skokově zvýší o desítky jídel týdně, a brzy připadne 20 nebo i 30 procent obratu restaurace na objednávky přes Bolt Food,“ vysvětluje Marek Maxa, manažer Bolt Food pro Českou republiku.

Pardubičtí a Kladenští ovšem mohou s Bolt Food spolupracovat také jako partnerští kurýři, ať už pro přivýdělek, nebo jako hlavní způsob obživy. Doručování pro Bolt Food jim umožní vydělat si právě tolik, kolik potřebují, a to podle jejich časových možností. Zájemce o práci partnerského kurýra musí být starší 18 let, jinak mu stačí vyřídit si živnostenské oprávnění a může vyrazit do ulic.

O Boltu

Bolt je evropskou superaplikací, jejíž misí je dělat dopravu po městě dostupnější, bezpečnou a udržitelnou. Platforma Bolt již slouží 150 milionům zákazníků ve 45 zemích a více než 400 městech napříč Evropou a Afrikou. Bolt usiluje o urychlení přechodu od vlastnění automobilů k sdílené mobilitě, a nabízí lepší alternativy včetně odvozu autem, sdílení automobilů a elektrických koloběžek, stejně jako doručování jídel a potravin.

© 2024 newsroom.cz