Druhá řada reality show The Family Stallone (Rodina Stallonových) bude k dispozici exkluzivně na SkyShowtime od 16. května

15. Květen 2024

[shared_counts]

Populární reality show v hlavních rolích s nominantem na Oscara® Sylvestrem Stallonem, jeho manželkou Jennifer Flavin Stallone a dcerami Sophií, Sistine a Scarlet

Trailer ke zhlédnutí ZDE

SkyShowtime, nejnovější evropská streamovací služba, představila oficiální trailer na druhou řadu populární reality show The Family Stallone (Rodina Stallonových), v níž hrají na Oscara® nominovaný Sylvester Stallone, jeho manželka Jennifer Flavin Stallone a dcery Sophia, Sistine a Scarlet. Celá druhá řada bude k dispozici exkluzivně na SkyShowtime od čtvrtka 16. května.

Stallonovi, jedna z nejslavnějších rodin z Los Angeles, se v této řadě po čtyřiceti letech nadobro stěhují z Hollywoodu na východ. Zatímco Sophia a Sistine jdou za svými sny v New Yorku a Scarlet zvládá výšku i novou lásku v Miami, Sly a Jen se snaží vybudovat sice prázdné, ale nové hnízdo v Palm Beach. Tuhle rodinu ale žádná vzdálenost nerozdělí a ke konci řady se navíc vydají na život měnící výlet do Itálie s cílem prozkoumat rodinnou historii, zažehnout vyhaslou lásku a přivézt si spoustu zážitků.

The Family Stallone (Rodina Stallonových) je z produkce společnosti MTV Entertainment Studios. Výkonnými producenty jsou Benjamin Hurvitz a Nadim Amiry. Julie Pizzi, Farnaz Farjam a Jonathan Singer působí jako výkonní producenti za společnost Bunim-Murray Productions a Chris Ray a Jason Williams jako spoluvýkonní producenti. Distribuci zajišťuje společnost Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek www.skyshowtime.com. Cena měsíčního předplatného Standardní s reklamou je 159 Kč a cena měsíčního předplatného Standard Plus je 219 Kč. Předplatné Standardní s reklamou bude obsahovat reklamy, zatímco předplatné Standard Plus zůstane bez reklam.

O SkyShowtime

SkyShowtime je nejnovější evropská streamovací služba. SkyShowtime, společný podnik společností Comcast a Paramount Global, spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime byla spuštěna na všech svých trzích v roce 2023 a je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici prostřednictvím vybraných poskytovatelů televizních služeb a na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung a prostřednictvím webových stránek.

© 2024 newsroom.cz