Společnost Huawei představuje béžovou edici otevřených sluchátek FreeClip

14. Květen 2024

[shared_counts]

Praha, 14. května 2024 – Společnost Huawei v Dubaji oznámila uvedení spousty nových produktů, které zaujmou nejednoho uživatele. Mezi ně patří i nová béžová edice otevřených sluchátek Huawei FreeClip. Tato barva doplňuje stávající nabídku, ve které zájemci doposud našli pouze fialovou a černou variantu. První otevřená sluchátka v oboru s technologií Smart Wear Detection, jedinečným designem C-bridge a dlouhou výdrží baterie jsou tak nyní uživatelům dostupná celkem ve třech barevných provedeních. Nová béžová edice uživatelům nabídne perfektní skloubení elegance a pohodlí v každodenním životě.

Sluchátka FreeClip byla uvedena na trh v loňském roce v rámci vize Fashion Forward a vyznačují se jedinečným a stylovým designem, který navíc posouvá poslech na zcela novou úroveň. Díky charakteristickému designu C-bridge, který je hlavním inovativním prvkem sluchátek, jsou otevřená sluchátka FreeClip vynikajícím bezdrátovým parťákem pro ty, kteří hledají alternativu k tradičním sluchátkům do uší. Jsou vhodná na sport i pro běžné každodenní používání.

Pískový vzhled a hedvábný povrch

Nová béžová edice FreeClip padne do oka přesně těm, kteří preferují neutrální tóny a elegantní provedení. Edice sluchátek v pískovém odstínu čerpá inspiraci z rozlehlých, uklidňujících písečných dun a krémově zbarvených pláží středomořských ostrovů. Hedvábná matná textura připomíná jemnou písečnou pláž také na dotek.

Ti, kteří holdují spíše živějším barvám, mají na výběr ze stávajících barevných variant – fialové a černé. Každá barva odráží svou jedinečnou inspiraci a je přizpůsobena různým preferencím a životnímu stylu uživatelů. Fialová varianta zachycuje majestátní odstíny západu slunce a je perfektní pro ty, kteří do svých doplňků a oblečení rádi zakomponují barevný nádech. Černá varianta pak nabízí elegantní, sofistikovaný vzhled vhodný pro formální příležitosti.

Funkce, které nepřestávají překvapovat

Otevřená sluchátka FreeClip se od běžných sluchátek odlišují inovativním C-bridge designem, vůbec prvním inteligentním rozpoznáváním levého a pravého ucha v odvětví, odolností proti vodě a potu se stupněm krytí IP54 a křišťálově čistým hovorem s umělou inteligencí. Pyšní se také celodenní výdrží baterie až 8 hodin pro každé sluchátko zvlášť a s nabíjecím pouzdrem dokonce 36 hodin.

Cena a dostupnost

Sluchátka Huawei FreeClip Beige Edition lze již nyní sehnat na oficiálním e-shopu Huawei. K dostání jsou za cenu 4 999 Kč.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.

© 2024 newsroom.cz