Společnost Sharp/NEC uvedla na trh 3 nové objektivy pro laserové projektory řady PA5.

13. Květen 2024

[shared_counts]

Objektiv NP51ZL a NP52ZL s krátkým zoomem a objektiv NP56ZL s dlouhým zoomem pro specializované projektory Sharp/NEC řady PA5.

Objevte naši širokou nabídku objektivů

Model NP51ZL – objektiv s krátkým zoomem – nabízí posun objektivu a motorizovaný zoom, díky čemuž se pohodlně přizpůsobí vašim potřebám.

Technické parametry NP51ZL :

Zoom/zaostřováníMotorizovanéPoměr zoomu1,23Převodový poměr0,53 až 0,65Doporučená velikost zobrazení [palce]60 až 500

Model NP52ZL – objektiv s krátkým zoomem – nabízí posun objektivu a motorizovaný zoom, díky čemuž se pohodlně přizpůsobí vašim potřebám.

Technické parametry NP52ZL :

Zoom/zaostřováníMotorizovanéPoměr zoomu1,34Převodový poměr0,65 až 0,87Doporučená velikost zobrazení [palce]60 až 500

Model NP56ZL – objektiv s dlouhým zoomem – nabízí posun objektivu a motorizovaný zoom, díky čemuž se pohodlně přizpůsobí vašim potřebám.

Technické parametry NP56ZL :

Zoom/zaostřováníMotorizovanéPoměr zoomu1,90Převodový poměr1,85 až 2,41Doporučená velikost zobrazení [palce]60 až 500

Kvalita dělá rozdíl – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletní sortiment společnosti Sharp/NEC naleznete ZDE .

Dostupnost a distribuce produktů:

Produkty můžete zakoupit v síti CZ/SK Sharp/NEC distributorů nebo dealerů:

AT Computer CZ i SK, AP Media SK, AV Media, eD System CZ i SK, Exac, SWS, Impromat CZ i SK, Nowatron Elektronik.

3 roky záruka výrobce:

Sharp/NEC poskytuje tří letou záruku ve standardu, lze přikoupit rozšířenou záruku výrobce až na 5 let. Výrobce tak nabízí nejvyšší bezpečnost investice a velmi nízké celkové náklady na vlastnictví produktů. Sharp/NEC poskytuje na své výrobky službu SERVICE PLUS – závazek kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis produktů Sharp/NEC zajišťuje společnost:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o. se sídlem Třida Tomáše Bati 5267, 760 01 Zlín

O společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH

Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH je předním světovým poskytovatelem profesionálních a komerčních vizuálních technologií a řešení digitální reklamy, kterou společně vlastní společnosti Sharp Corporation a NEC Corporation. Sharp NEC Display Solutions nabízí jedno z nejširších portfolií vizuálních řešení v oboru, inovuje LCD displeje, lampové a laserové projektory, dvLED, technologie 8K a 5G, řešení pro spolupráci, kalibrační nástroje, IoT a analytiku řízenou umělou inteligencí. Společnost Sharp NEC Display Solutions je důvěryhodným jménem a poskytovatelem komplexních řešení se silnými vazbami na partnery v oboru a má pověst kvalitního a spolehlivého dodavatele a špičkové zákaznické podpory s řadou profesionálních služeb. Organizace poskytuje služby na nejrůznějších trzích a její odborné znalosti zahrnují maloobchod, podniky, vzdělávání, zábavu, dopravu, energetiku, veřejné služby a další.

Další informace naleznete na adrese www.sharpnecdisplays.eu. Sledujte nás na našich sociálních sítích: Twitter, LinkedIn, YouTube a Facebook.

© 2024 newsroom.cz